Meditaatio-opettaja Sattwa Ishaya

Nimeni on Sattwa Ishaya ja olen moderni munkki ja The Bright Path Ishayas’ Ascension meditaation opettaja. Olen kotoisin Kainuusta, mutta asun perheeni kanssa jo useita vuosia Amsterdamissa.

Vaikka kiinnostukseni henkiseen kasvuun heräsi jo nuorena, ovat viimeiset 10 vuotta elämästäni olleet voimakkainta kasvun aikaa.  Yksi muutoksen liikkeelle saaneista tapahtumista oli työssäni syöpätautien sairaanhoitajana kokemani traumaattinen kokemus, eutanasiaan osallistuminen, jonka jälkeen olin pakotettu etsimään sisäistä rauhaa, tasapainoa ja itseni hyväksyntää.

Monen sattuman jälkeen löysin Ishayoiden Askensio meditaation joka on muuttanut kokemukseni elämästä, minuudesta ja dualistisuudesta. Askension ansiosta sain vastaukset kysymyksiini oman kokemukseni kautta ja aloin näkemään, kokemaan ja ymmärtämään Itseäni ja maailmaa uudella tavalla. Samalla kun samaistumiseni ajatuksiin vähenee, tietoisuuteni ja kokemukseni ykseydestä kasvaa. Tämä kasvu ei lopu koskaan, ja sen kokeminen on helppoa ja luonnollista meille kaikille.

Kun vuosia sitten asetin itselleni tavoitteen kasvaa henkisesti, ja saavuttaa korkeimman mahdollisen tietoisuuden tason, minusta tuli moderni munkki. Tämän päätöksen myötä sain opettajaltani Maharishi Krishnananda Ishayalta munkkinimeni Sattwa Ishaya. Munkkius on minulle elämäntapa, joka luo päivittäiseen elämääni selkeyttä, rauhaa ja vapautta. Moderni munkkius on minulle myös sitä, että haluan ja voin elää normaalia elämää modernissa yhteiskunnassa jossa henkisyys ja arki tukevat toisiaan.

Sattwa on sanskriitin kieltä ja tarkoittaa puhtautta, iloa, tasapainoa ja harmoniaa. Nämä ominaisuudet ovat tulleet suureksi osaksi minua ja juuri tämän kokemuksen haluan jakaa kanssasi.

Opetan Ishayoiden Askensio meditaatio tekniikoita Suomessa ja Hollannissa. Tekniikat ovat osittain henkilökohtaisia ja sopivat kaikille henkisestä kasvusta ja elämänlaadun parantamisesta kiinnostuneille.
 

Lisätietoja The Bright Path ishayoiden Askensiosta: www.thebrightpath.com
Lisätietoja Sattwasta: www.sattwanu.nl