HINNASTO

  voimassa hinta toimitusaika
e-Viisumi 30 vrk 25€ 4 pvää
Kertaviisumi 1-30 vrk 93€ 10 pvää
2-kertaviisumi 30 vrk 118€ n. 7 pvää
2-kertaviisumi 90 vrk 128€ n. 7 pvää
Monikertaviisumi 6 kk 153€ 5 vkoa
Monikertaviisumi 12 kk 153€ 6-8 vkoa
Monikertaviisumi pikana 12 kk 203€ 14 pvää
2-vuoden viisumi 24 kk 288€ 14 pvää
3-vuoden viisumi 36 kk 348€ 14 pvää
       

e-VIISUMI 

01.10.2019 lähtien Venäjä hyväksyy sähköisen e-viisumin Pietariin, Leningradin ja Kaliningradin alueelle. E-viisumi haetaan englannin- tai venäjänkielellä suoraan Venäjän ulkoministeriön järjestelmästä. Palvelumme hoitaa e-viisumin vaivattomasti puolestasi ja toimittaa valmiin e-viisumin haluamallasi tavalla. E-viisumi on erillinen pdf-dokumentti, joka esitetään rajaviranomaiselle maahan saapuessa ja sieltä poistuttaessa. e-Viisumi ei ole voimassa junaliikenteessä.

Tarvitaan: passikopio, sähköinen valokuva (max. 6kk vanha, värillinen), henkilötiedot. Huom! Venäjän rajalla täytyy esittää matkavakuutuksesta todistus (pyydettävä vakuutusyhtiöstä)

KERTA- JA MONIKERTAVIISUMIT:  

Tarvitaan: passi, 1 valokuva (35x45mm, max. 6kk vanha, värillinen), todistus matkavakuutuksesta vakuutusyhtiöltä, -kopio kortista EI käy eikä myöskään vakuutusasiakirja! Todistus tulee olla vakuutusyhtiön antama!, viisuminanomuskaavake täytettynä.

3-vuoden viisumiin tulee olla kopiot kahdesta vuosiviisumista.

RYHMÄVIISUMI: 

Vähintään viisi henkilöä. Enintään neljäksi vuorokaudeksi
73 €/henkilö 
Tarvitaan: mustavalkoinen kopio passin kuvasivusta, 1 valokuva (35x45mm, max. 6kk vanha), todistus matkavakuutuksesta -kopio kortista EI käy eikä myöskään vakuutusasiakirja! Todistus tulee olla vakuutusyhtiönantama!,  viisuminanomuskaavaketäytettynä.

MUUT KULUT:

postituslisä 5 €
pikapostituskulut 10€
toimistokulut 15€

 

Huom! Passin on oltava voimassa vähintään puoli vuotta viisumin päättymisestä! Valokuva saa olla max. 6kk vanha.

Hinnat koskevat Suomen kansalaisia. Ulkomaalaisten osalta tarkista hinnat toimistostamme.

Hinnat voimassa toistaiseksi. Tilausmatkat Oy ei vastaa Venäjän suurlähetystön tekemistä viisumien hinnanmuutoksista. Konsulaatin aukioloajat ja venäläiset juhlapyhät voivat vaikuttaa toimitusaikoihin. Emme vastaa konsulaatin viivästyttämistä tai kadottamista asiapapereista, tai konsulaatin tai Venäjän viranomaisten (ministeriö, rajaviranomaiset ym.) tekemistä mahdollisista muutoksista viisumikäytännössä tai niistä aiheutuneista mahdollisista kuluista asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle.