MAJATALO OILOLA

     
     

Idyllinen Majatalo Oilola sijaitsee viitostien varressa, vain noin 750 m päässä Suomussalmen keskustasta, Ämmänssaaresta. Majatalo Oilola valmistuu kokonaisuudessaan talven 2021 aikana. Kaksi alakerran huonetta on jo vuokrattavissa joulukuussa 2020.

Sijainti: Suomussalmen keskustasta n. 750 m pohjoiseen.

Avoinna: Ympäri vuoden.

Palvelut: Hotellissa yhteinen sauna, tilava kylpyhuone sekä oleskelutila, jossa voi järjestää esim. kokouksia ja saunailtoja. Ilmainen wifi-yhteys, tilava parkkialue ja ilmainen pysäköinti. Rajoitettu määrä auton sähköpistokkeita.

Tilat: Alakerta: 3 kpl 2-3 hengen huoneita, joissa kaikissa huoneissa minikeittiö kaikilla varusteilla, TV, WC ja suihku + Pirtti jota vuokrataan perhehuoneena ja myös perhejuhliin

Yläkerta: 2 kpl 2 hengen huonetta, joissa molemmissa huoneissa on TV. Toisessa huoneessa on minikeittiö. Yhteinen WC + suihku. Lisäksi yläkerrassa on yhteinen, isompi tila, jossa voi pitää kokouksia tai järjestää esim. joogaa -myös joogaohjaaja on saatavilla etukäteen tilauksesta. Majatalo Oilola on oiva paikka esim. joogaretriittien pitoon! -kysy tarjous koko Majatalon vuokraamisesta!

HINNAT:

  • 70 €/vrk/1 hengen huone
  • 50 €/hlö/vrk/2 hengen huone
  • 40 €/hlö/vrk/3 hengen huone
  • 160 €/vrk/perhehuone
  • Ei lemmikkieiläimiä.
     

Lähistöllä olevat palvelut: Kauppa, pankki, alko, Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut/Teatteri Retikka ja ravintola 1 km:n päässä, huoltoasema 3 km. Jätkänpuiston uimaranta n. 1 km
 

Tiedustelut: 0400-282865 tai toimisto@tilausmatkat.info