Tilausmatkat Oy:n erityisehdot

1. Varaus- ja maksuehdot
 
a) Venäjän matkalla lähetämme laskun kun matkan toteutuminen on varmaa. Kiertomatkavarauksissa varausmaksu tulee maksaa vuorokauden sisällä. Mikäli matka ei toteudu, niin varausmaksu palautetaan. Tilausmatkoilla on oikeus perua matka, mikäli sinne ei ole tarpeeksi osanottajia. Venäjän matkojen bussireitti määräytyy lopullisten lähtijöiden mukaan. Tilausmatkoilla on oikeus perua lähtö tietyltä paikkakunnalta, mikäli lähtijöitä ei ole tarpeeksi.

b) Montenegron matkoissa lähetetään ennakkomaksu, joka tulee maksaa vrk:n sisällä matkan varauksesta. Ennakkolasku on yleensä 150€ - 250€/hlö. Mikäli peruu matkan tämän jälkeen, niin ennakkomaksu menee peruutuskuluina. Erikoistapauksissa ostamme lennot netin kautta, jolloin ennakkolasku suuruus kattaa lentojen osuuden. Loppulaskun eräpäivä on viisi viikkoa ennen matkalle lähtöä. Erikoistapauksissa Montenegron matkan hinnoitteluun vaikuttaa reittilennon hinta. Mikäli reittilennon hinta on noussut varauksen teon ja ennakkomaksun välillä, on Tilausmatkoilla oikeus periä erotus asiakkaalta loppulaskussa. Maksuja ei palauteta asiakkaalle mikäli asiakas peruu matkansa maksun maksamisen jälkeen. Sairastapauksissa ko. summan asiakas voi periä matkavakuutuksestaan, mitä suosittelemme kaikille asiakkaille.
 
c) Asiakkaan tulee toimittaa Tilausmatkoille nimitiedot oikein. Asiakas on vastuussa siitä, että lentolippuihin/viisumiin tulee nimitiedot kuten ne on passissa. Mikäli nimi on annettu väärin, asiakas maksaa mahdolliset nimenvaihtokulut.

d) Asiakas voi myydä/luovuttaa matkansa toiselle osapuolelle maksamalla Tilausmatkoille nimenmuutoskulut 75€

e) Tilausmatkat Oy ei ole vastuussa lentoyhtiön tai kolmannen osapuolen toiminnasta.

f) Mikäli asiakas varaa nais/miespaikan, Tilausmatkoilla on oikeus periä yhden hengen huoneen lisän asiakkaalta, jos matkalle ei osallistu toista nais/miespaikan varannutta TAI toinen nais/miespaikan varannut peruu varauksensa tai muuttaa varaustaan yhden hengen huoneeseen.

g) Laskun maksamatta jättäminen EI ole sama asia kuin matkan peruuttaminen! Asiakkaan tulee peruuttaa matka joko sähköpostitse tai soittamalla toimistoon. Mikäli asiakas ei tee kirjallista/suullista peruuttamista matkasta, mutta jättää laskun maksamatta, on matkatoimistolla oikeus periä peruutuskuluina laskun summa.
 
  
2. Peruutusehdot
Matkustajan oikeus peruuttaa matka ylivoimaisen esteen vuoksi:
Jos matkustajaa kohtaa odottamaton ja vakava tapahtuma, hänellä on valmismatkalain mukainen oikeus peruuttaa sopimus. Jos matkalle lähdön este on äkillinen sairaus, se on todistettava lääkärintodistuksella. Matkustajan tulee huomioida, että äkillisellä sairastumisella ei tarkoiteta kroonista tai pitkäaikaissairautta, jonka oireet pahenevat. Matkustajan peruuttaessa matkan ylivoimaisen esteen vuoksi matkanjärjestäjällä on oikeus periä toimistokulujen lisäksi kohtuullinen korvaus kuluista peruutuksesta aiheutuneiden todellisten kustannusten mukaan. Mikäli matka perutaan ennen 35 vrk ennen matkaa, peruutuskuluina menee varausmaksu. Mikäli matkan alkuun on vähemmän kuin kuukausi, niin veloitamme koko matkan hinnan, koska yhteistyökumppanimme muissa maissa ei palauta maksettuja palveluita.

Suosittelemme matkustajiamme ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus oman, lähiomaisen tai matkatoverin vakavan sairastumisen tai kuoleman varalta!
 

3. Muutosehdot
Asiakkaalla on oikeus muuttaa varaustaan toiseen yhtiömme matkaan maksamalla 75€:n suuruisen muutosmaksun. Muutos tulee tehdä viimeistään viisi viikkoa ennen matkaa.


4. Lahjakortit
Tilausmatkojen myöntämät lahjakortit ovat voimassa sen ajan, mikä korttiin on laitettu. Muutosmaksulla lahjakortin voimassaoloaikaa voi pidentää maksimissaan vuodella. Lahjakortti käy kaikkiin Tilausmatkojen matkoihin ja palveluihin, sekä Ämmän Hotelliin ja Soko Apartements -huoneistohotelliin Montenegrossa. Varaus näihin hotelleihin tulee tehdä Tilausmatkojen kautta, jotta lahjakortilla maksaminen onnistuu. Asiakkaan tulee aina ilmoittaa lahjakortin numero varausta tehdessä. Lahjakortti on henkilökohtainen, mutta muutosmaksulla sen voi antaa toisen käyttöön.  Muutosmaksu on 25€/lahjakortti. Huom! Muutos pitää tehdä lahjakortin voimassaoloaikana!