MEDITAATIORETRIITTI Kanarian vuoristossa! TÄYNNÄ!

26.01. - 01.02.2020

Jo kolmannen kerran upea retriitti Gran Canarian vuoristossa!

Gran Canarian vuoriston kauneus, luonto ja rauhallisuus tukee mielesi hiljentymistä ja meditaation oppimista! Aikaisempaa meditaatiokokemusta et tarvitse!

Meditaatiokurssilla opitaan Ishayoiden Askension luonnollinen tapa hiljentyä ja vähentää stressiä. Meditaation ansiosta tulet kokemaan enemmän sisäistä rauhaa, iloa ja inspiraatiota päivittäisessä elämässäsi. Oppimiesi meditaatiotekniikoiden avulla pystyt pitämään rauhallisen olotilan yllä arjessa loman jälkeenkin. Retriitin aikana pystyy hyvin keskittymään meditaatioon ja omaan hyvinvointiin! Upea luonto on lähellä, ja voi käydä patikoimassa. Halutessaan voi nauttia hotellin kylpylän hoidoista tai kävellä vaikkapa lähikylään, mikä on perinteinen pieni espanjalaiskylä.

Kurssin järjestetään neljänä aamupäivänä. Lisäksi neljänä aamuna on yhteinen jooga/liikuntatuokio ja iltana yhteismeditaatio ja tapaaminen opettajien kanssa.

Kurssilla opettaa modernit munkit Sattwa (Satu Karjalainen-Klaver) ja Pushan, joilla on kokemusta henkisestä hyvinvoinnista jo useiden vuosien ajan. Kurssi maksaa Suomessa 300€.

Tervetuloa myös kertaamaan kurssi! Kertaajille hinta on 100€ edullisempi ja hintaan kuuluu kaksi uutta tekniikkaa!

Sattwa on meditaation opettamisen lisäksi myös syöpätautien erikoissairaanhoitaja, aura- ja chakra hoitaja ja  Brainspotting traumanvapautus menetelmän harjoittaja. Hänen praktiikkansa Sattwanu sijaitsee Amsterdamissa Hollannissa jossa hän myös asuu.

Lisätietoja meditaatiosta www.thebrightpath.com tai www.sattwanu.nl.
Lisätietoa Sattwasta >>

Sattwa tarjoaa viikon aikana myös energiahoitoja tai Brainspotting traumanvapautus menetelmää. Hoitojen kesto on noin 90 minuuttia ja hinta 65 euroa. Lisätietoja hoidoista ja varaukset Sattwalta osoitteesta info@sattwanu.nl

HINNAT: Kertaajat:
1240€/hlö/2hh 1140€
1440€/hlö/1hh 1340€
Huonekaverille matka ilman kurssia 945€!  

TÄYNNÄ!

Seuraava matka Gran Canarian vuoristoon 02. - 09.02. >>

Hinta sisältää:
lennot Helsinki - Las Palmas- Helsinki
lentokenttäkuljetukset
majoitus
puolihoito (aamiainen + illallinen)
meditaatiokurssi ma - to
kertaajille 2 x UUSI tekniikka

Hinta ei sisällä:
Toimistokulut 15 €/varaus

Lentoaikataulu:
26.01. Helsinki 17:05 → 21:30 Las Palmas
01.02. LPA 15:55 → 00:10 (02.01.) Hel
***********************
Ajat paikallista aikaa. Kanarialla -2h Suomen ajasta.

Lisätietoa meditaatiosta:
- Sattwan lehtihaastattelu Annassa
- artikkeli Kainuun Sanomissa
- Hyvä olo meditaatiokurssilla

Palautetta aikaisemmilta retriiteiltä:

”Suosittelisin retriittiä muille koska huomasin ascension-meditaation toimivan ihan oikeasti! Se antoi minulle voimaa ja rauhaa sisimmästäni.”

”Retriitti oli odotusta antoisampi, opettajien satsaus asiaan tuntui hienolta. Koen kurssin parantaneen suhdetta sisimpääni, sen kautta koen sisäisen rauhan ja hyväksynnän lisääntyneen.”

”Koen retriitin antaneen minulle uskomattoman paljon: Mahdollisuuden kokea jotain ainutlaatuista ja aitoa. Oivalluksen että on omasta valinnasta kyse (kokoeko rauhaa vai ei). Syvällisempää ymmärrystä tekniikoista ja yhteyttä jostain suuremmasta. Suosittelen retriittiä muille jotka etsivät henkistä kasvua ja rauhaa.”

”Retriitti vastasi ehdottomasti odotuksiani. Matka oli täydellinen, opetuksen taso korkealaatuinen ja sydämellinen. Sain uuden loppuelämän ymmärryksen ja rakkauden itseäni kohtaan.”

”Retriitti ylitti odotukseni. Minulla ei ollut oikein käsitystä mihin tulin, mutta opetuksen taso ja se lämpö ja rakkaus millä se annettiin yllätti minut. Retriitti oli hieno kasvun paikka ja mahdollisuus sallia itselleni ‘parempi loppuelämä’.”


Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä

MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
01 30 31 1 2 3 4 5
02 6 7 8 9 10 11 12
03 13 14 15 16 17 18 19
04 20 21 22 23 24 25 26
05 27 28 29 30 31 1 2
06 3 4 5 6 7 8 9
Pietari Viipuri
Kostamus Kylpylä
Kiertomatka Karjala
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat
 

Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä