KEHO KUNTOON Joogaa&Jäsenkorjausta -matka Kanarian vuoristoon! TÄYNNÄ!

02.02. - 09.02.2020

Miltä kuulostaisi KOKONAISVALTAINEN RENTOUTTAVA loma Kanarian saaren vuoristossa!

Totaalinen retriitti, missä voit keskittyä vain itseesi! Matkan hintaan kuuluu Bene Statera!® -Hyvän olon Hoito, joka on jäsenkorjaushoito hieroen ja mobilisoiden. Ammattitaitoinen jäsenkorjaaja Tarja Tirkkonen tai Anne Korhonen katsoo kroppasi tilanteen ja hoitaa mahdolliset virheasennot (mistä suurin osa kropan jännitystiloista ja kivuista johtuu) pois. Matkan hintaan kuuluu myös hathajoogaa ammattitaitoisen joogaopettaja Päivi Bigovic'n johdolla, joka neuvoo, että miten itse voit ylläpitää hyvää oloa kropassasi!

Hotelli sijaitsee Gran Canarian 'sydämessä', noin 900 metrin korkeudessa, pienen perinteisen espanjalaiskylän kupeessa. Kylään voi vaikkapa kävellä päivittäin lounaalle ja katsastaa paikallista menoa.. Viikon aikana järjestetään myös patikointiretki upeaan luontoon. Hotellilla on pieni spa osasto, missä voi saunoa ja nauttia porealtaista tai ostaa hoitoja. Hotellilla on myös katettu uima-allas.

Lisätietoa jäsenkorjauksesta >>

Haluatko tehostaa kehosi hyvinvointia? Lisää matkaan sisäinen puhdistus!

Matkan aikana saat fyysisen kehosi kuntoon ja olisi hyvä saada myös sisäinen kehosi kuntoon! Tämän saat Purify -ohjelmalla! Kun hyvinvointi on huipussaan, ikä ei sanele sitä, mihin pystyt. Tieteellisestä näkökulmasta katsottuna tämä tarkoittaa optimaalisesti toimivaa aineenvaihduntaa. Tämä on tila, jossa kehosi järjestelmät toimivat tehokkaasti, jaksat paremmin ja enemmän – iästäsi riippumatta. Voit asettaa uusia tavoitteita jokaisen uuden vuosikymmenen alussa. Kun mielesi ja kehosi voivat hyvin, voit unohtaa rajoitukset!

Huipputason Hyvinvointi saavutetaan lisäämällä matkaan vielä sisäinen puhdistuskuuri! Tämän voit tehdä joko ennen tai jälkeen loman. Puhdistuskuuri kestää 21 vuorokautta, ja tämän jälkeen olosi on kuin uudesti syntynyt! Ohjelma on helppo noudattaa ja sen aikana saa syödä hyvin!
Lue lisää kuurista täältä tai kysy Päiviltä!

Huom! Hoitoajat jaetaan varauksien mukaan, eli mitä aikaisemmin varaat matkan, sitä aikaisemmin viikolle saat hoitoajan!

HINNAT:

1085€/hlö/2hh
1245€/hlö/1hh
Huonekaverille matka ilman hyvinvointipakettia 945€!

 

Hinta sisältää:
lento Helsinki -Las Palmas - Helsinki (Norwegian Airlines)
liittymälennot lisähintaan
lentokenttäkuljetukset
majoitus kahden hengen huoneissa
puolihoito
jäsenkorjaus hoito (120 min)
ohjattua joogaa
luento ravinnon merkityksestä Hyvinvointiin
shoppailuretki Las Palmasiin lähtöpäivänä

Hinta ei sisällä:
Toimistokulut 15 €/varaus

Lisämaksusta:

  • Vuoristoretki
  • Huipputason Hyvinvointi Purify -kuuri +230€ (norm. 255€)
      

Lentoaikataulu:

02.02. Helsinki - Las Palmas 17:05 → 21:30
09.02. Las Palmas - Helsinki 22:20 → 06:35 (10.02.)

Ajat paikallista aikaa. Kanarialla -2h Suomen ajasta.

Palautetta edelliseltä matkalta:

"Aivan upea konsepti! Jooga jo itsestään on ihanaa, mutta se, että pakettiin kuuluu jäsenkorjaus -mikä minulle oli uusi kokemus- toi matkaan lisä syvyyttä ja joogakin tuntui paremmalta! Hoito oli aivan ihana, ja tulen käymään jatkossakin  ja joogasta sai enemmän irti ja työkaluja kotiinkin oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Paikka oli upea ja soveltui hyvin tällaiselle hyvinvointimatkalle!"

"Ihana matka, ihana kokonaisuus! Paikka luonnon keskellä oli ihanan rauhallinen ja sai keskittyä omaan hyvinvointiin ja hengähtää"

"Minä keräsin täällä helmiä. Aamun ensimmäinen helmi tuli joogassa ja iltajoogassa toinen. Päivään sisältyi myös muita helmiä: hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu, mukava huone ja hyvä siivous. Mutta yksi helmi olikin timantti. Sen keräsin jäsenkorjaajan käsittelyssä. Maisemat olivat lumoavan erilaisia"


Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä

MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
05 27 28 29 30 31 1 2
06 3 4 5 6 7 8 9
07 10 11 12 13 14 15 16
08 17 18 19 20 21 22 23
09 24 25 26 27 28 29 1
10 2 3 4 5 6 7 8
Pietari Viipuri
Kostamus Kylpylä
Kiertomatka Karjala
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat
 

Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä