Yhteistyömatka: JOOGA- & HYVINVOINTILOMA Teneriffalla 31.01.-07.02.2024 TÄYNNÄ!

31.01. - 07.02.2024

Miltä kuulostaisi yhdistää aurinko- ja rantaelämä viehättävään, aitoon ja kauniiseen kanarialaiseen pikkukaupunkielämään? Lämpimästi tervetuloa mukaan jooga- ja hyvinvointilomalle Puerto de la Cruziin Teneriffalle 31.01. - 07.02.2024! Viikon aikana pääset nauttimaan lempeästä joogasta, hyvinvointiasi lisäävästä ohjelmasta, laadukkaasta hotellista ja ihanan ryhmän seurasta <3

Jooga- ja hyvinvointiloma toteutuu jo 4. kerran ja tällä kertaa lähdemme nauttimaan lämmöstä ja viehättävistä maisemista kauniille Teneriffan saarelle. Helmikuun keskilämpötila Teneriffalla on 21 astetta ja merivesi on 18-19 asteista. Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Teneriffan aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. 

PUERTO DE LA CRUZ, TENERIFFA:
Puerto de la Cruzin kaupunki sijaitsee Kauniissa Orotavan laaksossa, joka on kuin kukkiva puutarha Teiden tulivuoren rinteillä. Kaupungin väkilukumäärä on noin 38 000. Puerto de la Cruzissa koet aitoa kanarialaista tunnelmaa, jossa on vanhan ajan charmia. Kaupunki oli Kanariansaarten ensimmäinen todellinen rantalomakohde, jonne jo 1800-luvun alussa rikkaat englantilaiset matkustivat.

Voit pulahtaa arkkitehti César Manriquen suunnittelemiiin valtaviin merivesialtaisiin tai käyskennellä keskustasta löytyvään Plaza Charcon torille, jossa on viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Pienen matkan päässä on kalastajasatama sekä upea vanhakaupunki kapeine kujineen, pinjapuisine parvekkeineen sekä villiviinien ja ihmeköynnöksien peittämät rakennusten seinämät. Kävelymatkan päästä keskustasta löydät myös Playa Jardínin hiekkarannan, jossa pääset nauttimaan virkistävästä merivedestä.

Puerto de la Cruzin ympäristöstä löydät useita viinitiloja, jotka tarjoavat erilaisia paikallisia viininmaistajaisia joko järjestetyllä retkellä tai omatoimisesti. Jos taas haluat käyskennellä kaupoissa, on ostosmahdollisuudet erinomaiset. Puerto de la Cruzin kaupungista löydät monenlaisia kauppoja niin tunnettujen kansainvälisten merkkien liikkeitä kuin paikallisia putiikkejakin. Puerto de la Cruzissa sijaitseva upea Jardin Botanico on maailman vanhin kasvitieteellinen puutarha, jonne voit lähteä nauttimaan kasvien kauneudesta.

Puerto de la Cruzista on helppo myös lähteä tutustumaan mielenkiintoiseen ja monipuoliseen Teneriffan saareen. Täältä löydät Espanjan korkeimman vuoren Teiden, useita pieniä kyliä sekä vaikuttavaa luontoa. Parhaiten pääset tutkimaan saaren nähtävyyksiä vuokraamalla vaikkapa auton, tutustuen saareen täysin omassa tahdissa. Myös paikallisbusseilla pääset helposti käymään esimerkiksi saaren pääkaupungissa Santa Cruzissa. 

OHJELMA:
Loman aikana pääset nauttimaan lempeästä joogasta ja rentouttavista harjoituksista ammattitaitoisten joogaopettajien ohjauksessa. Joogaamme ulkona vihreällä nurmialueella ja käytössämme on myös sisätila. Ohjelma sopii jokaiselle – myös joogaan tutustuville. Joogan lisäksi pääset osallistumaan hyvinvointia lisääviin lempeisiin harjoituksiin, kuten läsnäolo-, meditaatio- ja rentoutumisharjoituksiin. Yhteensä joogaharjoituksia on 10 kertaa loman aikana. Saat jokaiselle päivälle myös ohjeen oman hyvinvointiharjoituksen tekemiseen itsenäisesti.

Eeva-Maria ja Sanna ovat tavoitettavissasi koko reissun ajan. Otamme käyttöön ryhmälle oman whatsapp-ryhmän, jota kautta saat infoa jo ennen lomaa ja reissun aikana. Edellisten jooga- ja hyvinvointilomien asiakaskokemusten perusteella whatsapp-ryhmä on ollut hyväksi koettu ja oivallinen tapa tutustua ryhmäläisiin, saada lounasseuraa sekä jakaa hyviä retki- & kohdevinkkejä.

Ohjelmaan osallistuminen on aina vapaaehtoista, joten voit myös rauhassa levätä tai nauttia päivästä juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Tälle matkalle uskaltaa hyvin lähteä myös yksin. Jooga- ja hyvinvointiloma Teneriffalla on juuri Sinua varten ja haluamme tehdä siitä ikimuistoisen <3

EXTRA:
Voit halutessasi varata Sannalta ajan rentouttavaan vyöhykeratahoitoon (60min, 65€). Huom: Aikoja rajallisesti tarjolla! Hoito tapahtuu omassa hotellihuoneessasi. Varaa oma hoitoaika laittamalla viestiä Sannalle: info@sydamenpolku.fi.

LAHJA SINULLE:
Saat lahjaksi Yinjoogaa kotona joogakurssin (arvo 49e) ja pääset nauttimaan joogatunneista helposti kotona koko syksyn ajan Sannan ja Eeva-Marian kanssa. Kurssi alkaa syyskuussa. 
 

Matka toteutetaan yhteistyössä Sannan ja Eeva-Marian kanssa:
Matkan ohjelmasta vastaavat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Tunneillamme saat voimaantua, rentoutua ja nauttia joogan kokonaisvaltaisista vaikutuksista.

Lisätietoa ohjaajista: 
Sanna / Sydämen Polku
info@sydamenpolku.fi
www.sydamenpolku.fi
  Eeva-Maria / Heijastuksin
heijastuksin@gmail.com
www.heijastuksin.fi

MAJOITUS:

Hotel Best Semiramis (****) sijaitsee Puerto de la Cruzin kalliolla rauhallisella alueella, josta on upeat näkymät merelle. Hotellilla on kaksi uima-allasta, kaunis puutarha sekä pieni spa-osasto. Puerto de la Cruzin keskustaan on noin 10 minuutin kävelymatka. Jokaisessa huoneessa on myös parveke merinäköalalla ja puolihoito sisältyy hintaan. Tutustu tyylikkääseen hotelliin >>

HINNAT:

Majoitus 2 henkilön huoneessa   1465€/hlö
Majoitus 1 henkilön huoneessa   1745€/hlö

 Matka on TÄYNNÄ! Seuraava Eeva-Marian ja Sannan matka on Pärnuun toukokuussa >>

Hinta sisältää:
- Lennot Helsinki – Teneriffa – Helsinki
- Matkalaukku koneen ruumassa, max. 23kg + pieni käsimatkatavara
- Lentokenttäkuljetukset
- Majoitus hotelli BEST SEMIRAMIS (****), huoneessa parveke merinäköalalla
- Puolihoito (aamupala ja illallinen)
- Suomenkielisen oppaan palvelut
- Laadukas jooga- ja hyvinvointiohjelma
- Yinjoogaa kotona online kurssi syksyllä (arvo 49e)

Hinta ei sisällä:
Toimistokulut 15 €/varaus
  
Lisähintaan:
All inclusive +260€/hlö

Majoitus lentokenttähotellissa 65€/hlö/2hh tai 95€/1hh. Hinta sis. aamiaiset, lentokenttäkuljetukset (ei toiminnassa 24h) sekä ilmaisen parkin autolle loman ajaksi.

Matkaehdot:
Varausmaksu 300€ erääntyy heti.Varausmaksua ei palauteta, mikäli peruu matkan -sairaustapauksissa ko. summan saa matkavakuutuksesta- loppumaksu erääntyy kuusi viikkoa ennen matkaa. Loppulaskun eräpäivän jälkeen peruutuskuluina menee koko matkan hinta. Sairaustapauksissa ota yhteys matkavakuutukseen.

Lentoaikataulu:
meno: 31.01. Helsinki 10:40 -> 15:20 Teneriffan eteläkenttä (-2h)
paluu: 07.02. Teneriffa 16:10 -> 00:40 Helsinki (+2h) (08.02.)

ALUSTAVA LOMAOHJELMA (muutokset mahdollisia):

Keskiviikko 31.1.
Tapaamme ennen lentoa portilla - ihana lomamatka alkaa!
Lento: Helsinki klo 10.40 -> 15.20 Teneriffa (-2h)
Lentokenttäkuljetus hotellille, kesto noin 60min
Tervetulotilaisuus
Illallinen klo 18-21

Torstai 1.2.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Jooga klo 16-17.30
Illallinen klo 18-21

Perjantai 2.2.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Jooga klo 11.30-12.30
Illallinen klo 18-21

Lauantai 3.2.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Jooga klo 16-17.30
Illallinen klo 18-21

Sunnuntai 4.2.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Retki Teidelle (lisämaksusta)
Illallinen klo 18-21

Maanantai 5.2.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Jooga klo 11.30-12.30
Illallinen klo 18-21

Tiistai 6.2.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Illallinen klo 18-21

Keskiviikkoa 7.2.
Aamupala klo 7.30-10
Lähtöpäivä
Lento: Teneriffa klo 16.10 -> 00.40 Helsinki (+2h), huom: saavumme Helsinkiin torstaina 8.2.

RETKI TEIDELLE:
Mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle Teiden upealle tulivuorialueelle. Teide on maailman kolmanneksi suurin tulivuori ja sen alue on mykistävän kaunista. Retki toteutuu, mikäli on tarpeeksi lähtijöitä. 

 

Palautetta Eeva-Mariasta ja Sannasta:

"Ohjaajat olivat ammattitaitoisia, ihanan lempeitä ja rakastavaisia, tunneilla oli hyvä olla. Tunnin jälkeen oli rauha kehossa ja mielessä."

"Eeva-Marian ja Sannan ohjauksesta välittyi läsnäolo, lempeys ja hyväksyntä. Kaikki saivat olla omia itseään ja saivat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta. Molemmista välittyi intohimo omaan tekemiseen ja positiivinen asenne välittyi myös eteenpäin. Molempien ammattitaito oli vakuuttavaa ja ohjaajiin pystyi luottamaan täysin."

"Kiitos, kiitos, kiitos. Turvallista, mutta ei kaikilta osin tuttua. Sain yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan. Huolenpito ryhmäläisistä tuntui hyvältä."

"Jos hain hyvinvointia, sen sain. Luulin osallistuvani joogaan, mutta sainkin paljon enemmän!"

"Jooga- & hyvinvointilomassa toimi parhaiten oman ajan ja joogaharjoitusten yhdistelmä. Joogatunnit olivat ihania."

"En ole ennen ollut joogalomalla yksin ja uskallan tämän perusteella suositella muillekin yksin matkustamista."

"Ohjaukset oli loistavia, rauhallisia ja hyvä, että kävitte korjaamassa asanoita."

"Onnistuitte joka kerta! Selkeää ohjausta ensikertalaiselle."

"Lempeällä ohjauksellanne ja tuellanne oppii tekemään itselleen hyviä valintoja. Tätä tietä on hyvä jatkaa eteenpäin, odotan tulevaa innolla."

"Ihanat joogat, kivoja ihmisiä. Helppo tulla yksin. Seuraa saa, jos haluaa, mutta yksinkin saa olla."

"Haluan kiittää teitä. Ootte tuoneet mun elämään ihanan tavan. Kiitos teille, ootte huippuohjaajia!"


Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä

MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
01 1 2 3 4 5 6 7
02 8 9 10 11 12 13 14
03 15 16 17 18 19 20 21
04 22 23 24 25 26 27 28
05 29 30 31 1 2 3 4
06 5 6 7 8 9 10 11
Kiertomatka Kylpylä
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat Viron Matkat
Yhteistyömatkat
 

Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä