Yhteistyömatka: Jooga- & Hyvinvointiloma Montenegrossa 01. - 08.10.2024 TÄYNNÄ!

01.10. - 08.10.2024

Lämpimästi tervetuloa mukaan jooga- ja hyvinvointilomalle Montenegroon Adrianmeren rannalle 1.-8.10.2024. Laguunin siniset vedet, jylhät vuoristot, elegantit rakennukset ja vuosisatoja vanhat kaupungit odottavat sinua. Koko kauneuden kruunaa lämmin välimerellinen ilmasto.

Lähde mukaan jo kuudetta kertaa järjestettävälle jooga- ja hyvinvointilomalle kanssamme. Toista kertaa kohdemaanamme on upea Montenegro! Maan pinta-alasta yli 85% on vuoristoa ja kauniita maisemia riittää. Lokakuussa päivälämpötila on parhaimmillaan noin 25–26 astetta ja merivesi on kutsuvan lämmintä. Kuvankaunis Montenegro odottaa sinua!

Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Montenegron aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla.

Matkan hintaan kuuluu myös käynti Kroatiassa Dubrovnikin vanhassa kaupungissa matkamme lähtöpäivänä. Pääset siis tutustumaan samalla reissulla kahteen eri maahan!

MONTENEGRO:
Montenegrossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Se on tunnettu värikkäästä kulttuuristaan sekä monipuolisesta historiastaan. Täältä löydät myös hyvin säilyneitä tunnelmallisia keskiaikaisia kaupunkeja. Pääset useisiin paikkoihin edullisesti ja helposti taksilla. Rannikko on täynnä kauniita rantoja vieri vieressä ja merivesi kirkkaan sinistä. Lähtisitkö veneretkelle nauttimaan auringosta kimmeltävästä merivedestä tai vaeltamaan jylhille vuorille tutustumaan kauniiseen luontoon?

Jooga- ja hyvinvointiloman kohteena Montenegrossa on Herceg Novi/Igalo, joka sijaitsee Montenegron rannikolla, noin 25 km Dubrovnikin lentokentältä. Herceg Novi on pieni kaupunki ja rauhallinen kohde, jossa ei ole massaturismia. Herceg Novi sijaitsee Boka-Kotorin lahden suulla, jonka on sanottu olevan yksi maailman kauneimmista lahdista. Herceg Novin kaupungissa on upea vanha kaupunki sekä rannalla 7 km pituinen rantabulevardi.

Herceg Novin vieressä sijaitseva kylä Igalo on maailmankuulu terveyskylpyläkohde legendaarisella Boka-Kotorin lahdella, jota ympäröi mahtavat Montenegron vuoret ja Adrianmeri. Paikka on ollut vuosisatoja kuuluisa luonnon terveysvaikutuksesta, subtrooppisesta kasvillisuudesta ja Välimeren ilmastosta. Hotellimme Palmon Bay sijaitsee Igalon keskustan lähellä rantabulevardin varrella.

Mukana matkalla on Tilausmatkojen montenegrolainen matkanjohtaja/opas, joka esittelee maata sujuvalla suomen kielellä, osaten kertoa maan historiasta ja nykypäivästä paikallistuntemuksella.

MAJOITUS:
Palmon Bay Hotel & Spa (****+) on tasokas ja rauhallinen hotelli Igalon keskustan tuntumassa. Hotellissa on hieno kylpyläosasto, joka on asukkaiden vapaassa käytössä, kuten myös hotellin yksityinen ranta ja allasalue. Hotelli sijaitsee rantabulevadin varrella ja kaikki palvelut ovat lähellä. Hotellilla on upeat puitteet joogaan! Pääset joogaamaan kattoterassilla, josta on suora näkymä merelle. Käytössämme on myös sisätila joogaa varten. Matkan hintaan sisältyy runsas aamiainen. Tutustu hotelliin tästä: www.palmonbayspa.com

OHJELMA:
Loman aikana pääset nauttimaan lempeästä joogasta ja rentouttavista harjoituksista ammattitaitoisten joogaopettajien ohjauksessa. Joogaloman ohjelma sopii jokaiselle – myös joogaan tutustuville. Joogan lisäksi pääset osallistumaan hyvinvointia lisääviin lempeisiin harjoituksiin, kuten läsnäolo-, meditaatio- ja rentoutumisharjoituksiin. Lisäksi pääset nauttimaan kasvoja hemmottelevasta kasvojoogasta. Yhteensä jooga- ja hyvinvointiharjoituksia on 10 kertaa loman aikana.

Eeva-Maria ja Sanna ovat tavoitettavissasi koko reissun ajan. Otamme käyttöön ryhmälle oman whatsapp-ryhmän, jota kautta saat infoa jo ennen lomaa ja reissun aikana. Edellisten jooga- ja hyvinvointilomien asiakaskokemusten perusteella whatsapp-ryhmä on ollut hyväksi koettu ja oivallinen tapa tutustua ryhmäläisiin, saada lounasseuraa sekä jakaa hyviä retki- & kohdevinkkejä.

Tilausmatkojen kautta voit osallistua myös useille mielenkiintoisille lisämaksullisille retkille lomasi aikana. Mukana retkillä on suomenkielinen opas.

Ohjelmaan osallistuminen on aina vapaaehtoista, joten voit myös rauhassa levätä tai nauttia päivästä juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Tälle matkalle uskaltaa hyvin lähteä myös yksin. Jooga- ja hyvinvointiloma Montenegrossa on juuri Sinua varten ja haluamme tehdä siitä ikimuistoisen

EXTRAT:
Saat jokaiselle päivälle myös ohjeen oman hyvinvointiharjoituksen tekemiseen itsenäisesti. Harjoituksen tekeminen on sinulle täysin vapaaehtoista.

Voit halutessasi varata Sannalta ajan rentouttavaan vyöhykeratahoitoon (60min, 65€). Huom: Aikoja rajallisesti tarjolla! Hoito tapahtuu omassa hotellihuoneessasi. Varaa oma hoitoaika laittamalla viestiä pian Sannalle: info@sydamenpolku.fi

LAHJA SINULLE:
Saat lahjaksi Yinjoogaa kotona joogakurssin (arvo 49e) ja pääset nauttimaan joogatunneista helposti kotona koko syksyn ajan Sannan ja Eeva-Marian kanssa. Kurssi alkaa syyskuussa.

KENELLE MATKA SOPII?
Matka sopii juuri Sinulle, joka kaipaat irtiottoa arjesta, hyvinvointia, aurinkoa ja rentoa lomafiilistä. Lomalla sinulla on aikaa sekä nauttia lempeästä, kaikille sopivasta joogasta sekä vapaa-ajasta juuri sinua kutsuvalla tavalla. Tilausmatkojen monipuolinen retkivalikoima tuo myös mahdollisuuden valita lomaohjelmaasi mielenkiintoisia kohteita oman kiinnostuksesi mukaan.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan nauttimaan upeasta Jooga- & Hyvinvointilomasta kauniiseen Montenegroon!

 

Matka toteutetaan yhteistyössä Sannan ja Eeva-Marian kanssa:
Matkan ohjelmasta vastaavat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Tunneillamme saat voimaantua, rentoutua ja nauttia joogan kokonaisvaltaisista vaikutuksista.

Lisätietoa ohjaajista: 
Sanna / Sydämen Polku
info@sydamenpolku.fi
www.sydamenpolku.fi
  Eeva-Maria / Heijastuksin
heijastuksin@gmail.com
www.heijastuksin.fi
Hotelli Huone Hinta 
Hotel & Spa Palmon Bay Standard 2-hengen huone, puutarhaan/kadulle päin
Erilliset sängyt. Huonekoko 18m2
1220€
sis. aamiainen, puolihoito +95€ Standard 1-hengen huone, puutarhaan/kadulle päin
Erilliset sängyt. Huonekoko 18m2
1405€
  Deluxe 2-hengen huone, puutarha/katu näkymä
King size sänky. Lisävuode mahdollisuus. Huonekoko 25m2
1380€
  Deluxe 1-hengen huone, puutarha/katu näkymä
King size sänky. Lisävuode mahdollisuus. Huonekoko 25m2
1565€
  Superior  2-hengen huone, merelle päin
Huone on tilavampi kuin standard huone, merinäköala
King size sänky. Huonekoko 38m2
1470€
  Superior  1-hengen huone, merelle päin
Huone on tilavampi kuin standard huone, merinäköala
King size sänky. Huonekoko 38m2

1825€

 

Matka on TÄYNNÄ! Katso muut Hyvinvointimatkamme >>

Hintaan sisältyy:

 • lento Helsinki - Dubrovnik - Helsinki (Norwegian Airlines)
 • 1 x laukku ruumaan per hlö, max 23kg. Pieni käsimatkatavara
 • lentokenttäkuljetukset
 • majoitus kylpylähotelli Palmon&Bay****
 • aamiainen 
 • kylpyläosaston käyttö
 • Laadukas jooga- ja hyvinvointiohjelma 6 päivänä loman aikana
 • Yinjoogaa kotona online kurssi syksyllä (arvo 49e)
 • käynti Dubrovnikin vanhassa kaupungissa
 • suomenkielisen oppaan palvelut
   

Palmon Bay Hotel & Spa on tasokas hotelli Igalon keskustan tuntumassa. Hotellissa on oma ranta ja uima-allasosasto sekä upea kylpyläosasto, joka on asukkaiden vapaassa käytössä. Hotelli sijaitsee rantabulevadin varrella ja kaikki palvelut on lähellä. 


Hintaan ei sisälly:

 • Toimistokulut 15 €/varaus
   

Lisähintaan:

 • puolihoito (illallinen runsas buffet) +95€/hlö 
   

Lentoaikataulu:

 • meno: 01.10. Helsinki 17:30 -> 19:35 Dubrovnik (-1h)
 • paluu: 08.10. Dubrovnik 20:20 -> 00:20 Helsinki (+1h) (09.10.)
    

Retkiä lisähintaan:

 • Perast/Kotor -Yksi maailman kauneimmista lahdista!
 • Cetinje/Tivat -Historian huminaa ja modernia Montenegroa!
 • Trebinje/Viinitila -Naapurimaa tutuksi!
    

Matkaehdot:

Varausmaksu 150€/hlö erääntyy heti varauksen teon jälkeen ja loppumaksu erääntyy kahdeksan viikkoa ennen matkaa. Maksuja  ei palauteta, mikäli peruu matkan laskun eräpäivän jälkeen -sairaustapauksissa ko. summan saa matkavakuutuksesta. Katso matkaehtomme >>
  

 

ALUSTAVA LOMAOHJELMA (muutokset mahdollisia):

Tiistai 1.10.
Tapaamme ennen lentoa portilla - ihana lomamatka alkaa!
Lento: Helsinki klo 17:30 -> 19:35 Dubrovnik, Kroatia (-1h)
Lentokenttäkuljetus hotellille, perillä Palmon Bay hotellissa noin klo 21.30

Keskiviikko 2.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Tervetulotilaisuus klo 10 (retkille ilmoittautuminen)
Jooga klo 16.45-18
Mahdollisuus osallistua yhteiseen tutustumisiltaan

Torstai 3.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Jooga klo 11.30-12.30

Perjantai 4.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Jooga klo 16.45-18

Lauantai 5.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10

Sunnuntai 6.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Jooga klo 11.30-12.30

Maanantai 7.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Mahdollisuus osallistua yhteiseen illanviettoon

Tiistai 8.10.
Aamupala klo 7-10
Lähtöpäivä
Retki Kroatiaan, Dubrovnikin upeaan vanhaan kaupunkiin, vapaa aikaa kaupungilla on noin 2,5-3h
Lento: Dubrovnik klo 20:20 -> 00:20 Helsinki (+1h)

Muiden retkien päivät selviää lähempänä matkaa.

Palautetta aiemmilta matkoilta:

”Kiitos, olette onnistuneet ammattitaidolla luomaan mahtavan joogalomaviikon. Sopivasti lepoa ja ohjelmaa!”

"Hotelli Palmon Bay and Spa oli todella mieluinen. Siisti ja sijainti loistava. Upeat maisemat. Lähellä rantaa ja palveluita."

”Aivan ihanaa ja ammattitaitoista toimintaa ohjaajilta. Ohjelma mukavan rentoa.”

"Montenegro on turvallinen, kaunis ja lumoava kohdemaa."

"Suuri kiitos! Ihania muistoja jää tästä reissusta ja levollinen kehomieli."

"Voin suositella kaikille tätä Montenegron Jooga- & Hyvinvointilomaa! Sopiva ajankohta, hieno hotelli ja ihanat joogatunnit sekä opastetut retket!"

"Ei ole sanoja kertomaan, kuinka paljon olen nauttinut näistä maisemista!"

”Kiitos, kiitos, kiitos ihanasta joogalomasta. Tuun toistekin!”

"Montenegron Joogaloman retket ovat olleet elämyksellisiä ja hyvin organisoituja. Kaikki on toiminut hyvin oppaita myöten. Retkikohteet tosi mielenkiintoisia ja kaunista on kaikkialla!"

”Ihanan rentouttava, monipuolinen ja antoisa loma. Erittäin hyvä tapa matkustaa yksin.”

”Joogatunnit olivat erinomaisia.”

"Mahtava yhdistelmä joogaa, omaa aikaa ja mahdollisuus retkiin!"

"Suuri kiitos, kun loitte lomalle mukavan tunnelman ja kaikki toimi!"

”Ohjaus oli varmaa, lempeää, asiantuntevaa, huolehtivaa. Nautin joka tunnista! Keho, mieli, hermostoni todellakin kiittää!”

"Ohjaajat olivat ammattitaitoisia, ihanan lempeitä ja rakastavaisia, tunneilla oli hyvä olla. Tunnin jälkeen oli rauha kehossa ja mielessä."

"Jooga oli yllättävän tehokasta. Ja joogatunnit olivat erinomaisia. Positiiviset ja auttavat ohjaajat."

"Eeva-Marian ja Sannan ohjauksesta välittyi läsnäolo, lempeys ja hyväksyntä. Kaikki saivat olla omia itseään ja saivat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta. Molemmista välittyi intohimo omaan tekemiseen ja positiivinen asenne välittyi myös eteenpäin. Molempien ammattitaito oli vakuuttavaa ja ohjaajiin pystyi luottamaan täysin."

"Kiitos, kiitos, kiitos. Turvallista, mutta ei kaikilta osin tuttua. Sain yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan. Huolenpito ryhmäläisistä tuntui hyvältä."

"Jos hain hyvinvointia, sen sain. Luulin osallistuvani joogaan, mutta sainkin paljon enemmän!"

"Ohjaajat olivat ihania, rauhallisia, lempeitä ja rakkaudellisia. Joogan ammattilaisia."

"Jooga- & hyvinvointilomassa toimi parhaiten oman ajan ja joogaharjoitusten yhdistelmä. Joogatunnit olivat ihania."

"En ole ennen ollut joogalomalla yksin ja uskallan tämän perusteella suositella muillekin yksin matkustamista."

"Kaikki Joogaloman järjestelyt ja informointi oli tosi hyvin hoidettu."

"Onnistuitte joka kerta! Selkeää ohjausta ensikertalaiselle."

"Lempeällä ohjauksellanne ja tuellanne oppii tekemään itselleen hyviä valintoja. Tätä tietä on hyvä jatkaa eteenpäin, odotan tulevaa innolla."

"Ihanat joogat, kivoja ihmisiä. Helppo tulla yksin. Seuraa saa, jos haluaa, mutta yksinkin saa olla."

"Haluan kiittää teitä. Ootte tuoneet mun elämään ihanan tavan. Kiitos teille, ootte huippuohjaajia! "

"Kiitos, kiitos, kiitos. Turvallista, mutta ei kaikilta osin tuttua. Sain yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan. Huolenpito ryhmäläisistä tuntui hyvältä."


Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä

MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
40 30 1 2 3 4 5 6
41 7 8 9 10 11 12 13
42 14 15 16 17 18 19 20
43 21 22 23 24 25 26 27
44 28 29 30 31 1 2 3
45 4 5 6 7 8 9 10
Kiertomatka Kylpylä
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat Viron Matkat
Yhteistyömatkat
 

Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä