Kesämatka Pärnuun! Myös kylpyläpaketilla! 13. - 18.08.

13.08. - 18.08.2024

Kesämatka Pärnuun! Pärnun kesä on ihana; vehreitä puistoja, pitkä hiekkaranta ja meri, idyllinen vanha kaupunki ja pikku liikkeet.. vuokraa pyörä allesi ja nautiskele vielä kesän tunnusta!

Majoitus on kylpylähotelli Tervis Spassa ja matkan voi ottaa joko hoitopaketilla tai ilman!

KYLPYLÄHOTELLI TERVIS SPA

Kylpylähotelli Terviksellä on jo yli 50-vuotinen kylpylähistoria. Nykyään Tervis on Viron suurin ja asiantuntevin terveyskylpylä. Terviksessä on tarjolla erittäin laaja terveyspalveluiden ja tutkimusten valikoima. Lisäksi Tervis –kylpylä on tiiviissä yhteistyössä Pärnun sairaalan kanssa, joka tarvittaessa mahdollistaa perusteellisen ja kattavan terveystarkastuksen. Majoitus standard-huoneissa.

  • 498-paikkainen hotelli
  • kylpylähoito-osasto, jolla työskentelevät kuntoutushoitoon erikoistuneet, osaavat lääkärit ja jossa annetaan yli 50 erilaista hoitoa
  • À la carte ravintola Kuu, buffetravintola, Muuli baari
  • spa- ja saunakeskus
  • liikuntakeskus
  • konferenssikeskus
  • kulttuurikeskus
  • kauppa
     

Lisätietoa hotellista >> 

Hinta TERVIS SPA:

puolihoidolla Hoitopaketilla:  
595€ 645€/hlö /Kajaani-Suomussalmi
580€ 620€/hlö /Iisalmi-Kuopio-Mikkeli
545€ 585€/hlö /Helsinki satama

1hh -lisä +220€

 

Hintaan sisältyy:
bussikuljetus
meno-paluu merimatka laivalla kansipaikoin
bussikuljetus Tallinna-Pärnu-Tallinna (oma bussi  mukana)
ostoskierros Pärnussa
majoitus Tervis kylpylähotellissa 2hh SUPERIOR huoneet
aamiainen ja päivällinen noutopöydästä, menoiltana iltapalapussi

JOS HOITOPAKETTI:
lääkärintarkastus ja 3 hoitoa/pv
aamusauna ja – uinti, aamuvoimistelu voimistelusalissa
hemmotteleva spa- ja saunakeskus klo 06.30 – 17.00
kuntosalin käyttö klo 6.30 – 15.00

Superior huoneet ovat tilavampia kuin Standard huoneet, niissä on ilmastointi, tallelokero ja minibar + aamutakki ja tossut

 

Hintaan ei sis.
Toimistokulut 15€/lasku

Hoitojen valikoima TERVIS SPA:
klassinen hieronta 23 min, yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta,  parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut,pyörrekylpy
jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito (hierova tuoli), venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoidon eri muodot, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiininaamio käsille, energiaa antava ryhmäharjoitus, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelusalissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa

 

HYVÄ TIETÄÄ:

Viron kylpylähistoria sai alkunsa vuonna 1824, kun hoitavaa mutaa alettiin käyttää lääkinnässä. Ensimmäinen kylpylähoitolaitos perustettiin Pärnuun vuonna 1838, mistä lähtien virolainen terveyskylpylähoidollinen lääketiede on kehittynyt merkittäväksi osaksi nykyaikaista terveydenhoitoa. Kuntoutushoidossa keskitytään nimeenomaan terveysongelmien kokonaisvaltaiseen hoitoon lääkärin laatiman henkilökohtaisen hoitosuunnitelman mukaisesti.

Nykyaikaisessa kylpylähoidossa yhdistyvät luonnolliset hoitokeinot ja korkean teknologian tarjoamat ratkaisut. Tämän päivän terveyskylpyläloma sisältää sekä luonnonmukaisia hoitoja että erilaisia lääketieteellisiä ja fysikaalisia hoitoja.

Säännöllinen päivärytmi, liikunta ja ruokavalio lisäävät terveyshoitoasiakkaan hyvinvointia. Sairauksien ennältäehkäisemiseksi hoitokokonaisuuteen kuuluu myös elämäntapaneuvonta.

                   

 

Reitti:
Suomussalmi – Kajaani – Iisalmi - Kuopio

Lopullinen reitti ja aikataulu määräytyy lähtijöiden mukaan.

 

 

Alustava aikataulu: bussi lähtee klo 04:00 Suomussalmelta. Laiva lähtee klo 15:15 Helsingistä ja on Tallinnassa klo 17:30. Pärnussa ollaan noin klo 20. Kotiinlähtö lähtöpäivänä klo 08:00, laiva lähtee klo 12 ja on Helsingissä 14:15 ja lähtee välittömästi kohti Kainuuta. Suomussalmella ollaan noin klo 01:00 maissa.