JOOGA- & HYVINVOINTILOMA Gran Canarialla 25.1.-1.2.2023 muutama paikka!

25.01. - 01.02.2023

Haluaisitko nauttia auringosta, kirkkaasta merivedestä, herkullisesta ruoasta ja lempeästä joogasta keskellä tammikuuta ihanalla Gran Canarialla? Tule mukaan Jooga- & Hyvinvointilomalle viettämään upea lomaviikko kauniissa Puerto Ricon kaupungissa, nauttien hyvinvointiasi lisäävästä ohjelmasta ja ihanasta seurasta

Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin -Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia saaresta omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Lähtisitkö kävelylle illan koittaessa rantabulevardille ihastelemaan auringonlaskua? Vai hyppäisitkö bussin kyytiin, mikä vie sinut helposti tutkailemaan saaren muita mielenkiintoisia kaupunkeja? Tai haluaisitko vain rauhassa lukea kirjaa uima-altaalla kenties kuohuviinilasi seuranasi? Tällä lomalla Sinulla on aikaa nauttia elämästä ja panostaa omaan hyvinvointiisi
 

OHJELMA:
Aurinkoinen lomaviikkomme sisältää lempeää joogaa lämmöstä nauttien hotellin kauniilla terassilla, josta on upea maisema merelle. Pääset kokemaan myös kehoa hellivän aamujoogan meren rannalla. Tämä ohjelma sopii jokaiselle - myös joogaan tutustuville.

Joogan lisäksi pääset osallistumaan hyvinvointia lisääviin lempeisiin harjoituksiin, kuten läsnäolo- ja rentoutumisharjoituksiin. Yhteensä jooga- ja hyvinvointiharjoituksia on 10 kertaa.

Kokoonnumme myös viettämään yhteistä iltaa herkullisen ruoan merkeissä kaksi kertaa loman aikana (tulopäivänä ja loman viimeisenä iltana). Näin aloitamme ja päätämme lomamme mitä parhaimmassa seurassa. Sinulla on mahdollisuus osallistua lisämaksusta myös ryhmämme omalle retkelle suomenkielisen oppaan johdolla.

Eeva-Maria ja Sanna ovat tavoitettavissasi lomaviikon ajan ja vietämme päivittäin yhteistä aikaa ohjelman, ruokailun tai retken merkeissä. Meillä on myös oma whatsapp-ryhmä jota kautta saa tietoa ja infoa jo ennen lomaa ja loman aikana. Ohjelmaan osallistuminen on aina vapaaehtoista, joten voit myös rauhassa levätä tai nauttia lomastasi juuri miten parhaalta tuntuu.

Tälle matkalle uskaltaa hyvin lähteä myös yksin. Jooga- ja hyvinvointiloma Puerto Ricossa on juuri Sinua varten ja haluamme tehdä siitä ikimuistoisen.
 

Matka toteutetaan yhteistyössä Sannan ja Eeva-Marian kanssa:
Matkan ohjelmasta vastaavat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Tunneillamme saat voimaantua, rentoutua ja nauttia joogan kokonaisvaltaisista vaikutuksista.

Lisätietoa ohjaajista: 
Sanna / Sydämen Polku
info@sydamenpolku.fi
www.sydamenpolku.fi
  Eeva-Maria / Heijastuksin
heijastuksin@gmail.com
www.heijastuksin.fi


MAJOITUS:
Hotelli Riosolista on upea näköala sinisenä kimaltavalle Atlantille ja Puerto Ricon lahdelle. Hotelli on rakennettu terassimaisesti Puerto Ricon rinteeseen, jonka alapuolella sijaitsee upea ranta. Hotelli sulautuu kauniisti ympäristöönsä. Hotellilla on kaksi uima-allasta ja aurinkotuolein kalustettu allasalue.

Valitse itsellesi sopivin majoitus, joko kahden hengen hotellihuoneessa buffet-aamupalalla tai huoneisto, jossa sinun on mahdollista myös valmistaa ruokaa itse, jollet tarvitse valmista aamupalaa. Jos lähdet yksin matkalle, voit valita joko 1hlö majoituksen tai majoittua toisen matkalle lähtevän henkilön kanssa edullisemmin samaan huoneeseen (nais/miespaikka). Jos yksinmatkaavalle ei löydy samaa sukupuolta olevaa huonetoveria, veloitetaan 1 hlö majoitusmaksu. Huoneissa ja huoneistoissa on yhden hengen sängyt jokaiselle.

Lisätietoa hotellista>>

HINNAT:

MAJOITUS:   Hinta/hlö
Huoneisto Riosol
-yksi makuuhuone, olohuone, minikeittiö, parveke/terassi, merinäköala 
kahdelle 1257€
  kolmelle 1137€
  yhdelle 1627€
Hotellihuone Riosol
-yksi huone kahdella vuoteella, parveke, merinäköala, sis. aamiaisen
kahdelle 1302€
  yhdelle 1627€

Hinnat laskettu 21.11. lentolippujen hintojen mukaan. Tarkistamme hinnat varauksen yhteydessä.

Hinta sisältää:
lento Helsinki -Las Palmas - Helsinki (Norwegian Airlines)
matkalaukku koneen ruumaan (max 23 kg)
lentokenttäkuljetukset
majoitus 
jooga - ja hyvinvointiohjelma 6 päivänä loman aikana
kaksi yhteistä illallista (tuloiltana ja loman viimeisenä iltana). Yhteinen matkamme on ihana aloittaa ja lopettaa yhteiseen illanviettoon.
Eeva-Marian ja Sannan rakkaudellinen ohjaus ja läsnäolo ryhmälle
Online Joogakurssi lahjana (arvo 39e)
suomenkielisen oppaan palvelut

Hinta ei sisällä:
Toimistokulut 15 €/varaus
aterioita

Lisähintaan:
Aamiainen +150€
Puolihoito +215€
Oman ryhmämme retki: Patikointia vuoristossa upeita maisemia ihaillen. Hinta 55€ sisältäen lounaan. Suomenkielinen opas sekä Sanna ja Eeva-Maria ovat retkellä mukana.

Matkaehdot:
Varausmaksu on lentolippujen hinta. Varausmaksua ei palauteta, mikäli peruu matkan -sairaustapauksissa ko. summan saa matkavakuutuksesta- loppumaksu erääntyy kuusi viikkoa ennen matkaa.

Lentoaikataulu:
meno: Helsinki 11:15 -> 16:00 Las Palmas (-2h)
paluu: Las Palmas 16:50 -> 01:05 Helsinki (+2h) (02.02.)