HYVINVOINTIRETRIITTI La Gomeran saarella! *UUTUUS!* TÄYNNÄ!

02.02. - 09.02.2024

Miltä kuulostaisi KOKONAISVALTAINEN RENTOUTTAVA loma upealla LA GOMERAN saarella!

Totaalinen retriitti, missä voit keskittyä vain itseesi! Matkan hintaan kuuluu Bene Statera!® -Hyvän olon Hoito, joka on jäsenkorjaushoito hieroen ja mobilisoiden. Ammattitaitoinen jäsenkorjaaja Tarja Tirkkonen katsoo kroppasi tilanteen ja hoitaa mahdolliset virheasennot (mistä suurin osa kropan jännitystiloista ja kivuista johtuu) pois. Hoito tehdään aina yksilöllisesti, eli juuri sinun tarpeiden mukaan! Matkan hintaan kuuluu myös hathajoogaa ammattitaitoisen joogaopettaja Päivi Bigovic'n johdolla, joka neuvoo, että miten itse voit ylläpitää hyvää oloa kropassasi! Matkan aikana opit myös keinot rentoutumiseen, mitkä on helppo ottaa mukaan arkeen. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Matkan aikana voit myös ostaa lisähoitoja hoitajalta. Tämä loma on sinulle, joka kaipaat kokonaisvaltaista rentoutumista ja palautumista!

Uutuuskohde La Gomera kutsuu pakkasten keskeltä! La Gomeran saari ja varsinkin hotellimme on kuin tehty hyvinvointiretriittejä varten!

Pieni La Gomeran saari kutsuu luonnon keskelle -saari koostuu laakeripuumetsistä, pienistä uimarannoista ja aidosta kanariansaaren tunnelmasta! Mikä parempi paikka unohtaa arki ja latautua kunnolla! Hotelli on sisustettu 1500 luvun espanjalaiskartanon tyyliin! Ihan kuin astuisi toiseen aikaan.. kaunis puutarha on täynnä pieniä yksityiskohtia ja allasalue kutsuu pulahtamaan.. Hotellilta avautuu upea näköala San Sebastianin kaupunkiin ja merelle. San Sebastin on tunnelmallinen, pieni satamakaupunki, mistä Kolumbus lähti aikoinaan merelle kohti Amerikkaa..  Katso lisätietoa hotellista täältä >>

Matkalla on aikaa myös tutustua ihanaan saareen ja vaikkapa patikoida laakeripuumetsissä! Mahdollista osallistua lisämaksulliselle päivän retkelle suomalaisen oppaan kanssa, jossa näkee tätä ihanaa saarta ja kuulee saaren historiasta ja tästä päivästä.

Lento on Teneriffan eteläkentälle, siitä satamaan ja lauttalla La Gomeran saarelle, noin 50 minuuttia lauttamatka. 

Lisätietoa jäsenkorjauksesta >>

Haluatko tehostaa kehosi hyvinvointia? Lisää matkaan sisäinen puhdistus!

Matkan aikana saat fyysisen kehosi kuntoon ja olisi hyvä saada myös sisäinen kehosi kuntoon! Tämän saat Purify -ohjelmalla! Kun hyvinvointi on huipussaan, ikä ei sanele sitä, mihin pystyt. Tieteellisestä näkökulmasta katsottuna tämä tarkoittaa optimaalisesti toimivaa aineenvaihduntaa. Tämä on tila, jossa kehosi järjestelmät toimivat tehokkaasti, jaksat paremmin ja enemmän – iästäsi riippumatta. Voit asettaa uusia tavoitteita jokaisen uuden vuosikymmenen alussa. Kun mielesi ja kehosi voivat hyvin, voit unohtaa rajoitukset!

Huipputason Hyvinvointi saavutetaan lisäämällä matkaan vielä sisäinen puhdistuskuuri! Tämän voit tehdä joko ennen tai jälkeen loman. Puhdistuskuuri kestää 21 vuorokautta, ja tämän jälkeen olosi on kuin uudesti syntynyt! Ohjelma on helppo noudattaa ja sen aikana saa syödä hyvin!
Lue lisää kuurista täältä tai kysy Päiviltä!

Huom! Hoitoajat jaetaan varauksien mukaan, eli mitä aikaisemmin varaat matkan, sitä aikaisemmin viikolle saat hoitoajan!

HINNAT:

1895€/hlö/2hh   
2410€/hlö/1hh   
Huonekaverille matka ilman hyvinvointipakettia 1725€!
 

Matka on täynnä! Katso muut Hyvinvointimatkamme >>

 

Matkaehdot:

Ennakkomaksu 150€ erääntyy heti varauksen teon jälkeen, toinen erä 30.11. 275€  ja loppulasku viisi viikkoa ennen matkaa. Matkassa on voimassa normaalit varausehdot: Jos peruu matkan ennen ennkkolaskun eräpäivää, peruutuskuluina menee varausmaksu. Jos peruu matkan ennen loppulaskun eräpäivää, peruutuskuluina menee maksetut maksut. Tämän jälkeen peruutuskuluina menee koko matkan hinta.  Voit nähdä matkaehtomme täältä >>

Hinta sisältää:
lento Helsinki -Teneriffa - Helsinki
yksi laukku ruumaan per hlö, pieni käsimatkatavara
lentokenttäkuljetukset
lauttaliput
majoitus kahden hengen huoneissa
puolihoito (aamiainen + päivällinen)
Hyvän olon hoito (120 min)
ohjattua joogaa viikon aikana
 

Hinta ei sisällä:
Toimistokulut 15 €/varaus
  

Lisämaksusta:

  • Retkiä
  • Huipputason Hyvinvointi Purify -kuuri +295€ (norm. 320€)
  • yöpyminen Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä, hinta 65€/hlö/2hh tai 95€/hlö/1hh. Hinta sis. aamiaisen, lentokenttäkuljetukset (ei toiminnassa 24h) ja ilmaisen parkin autolle loman ajaksi
      
      

Lentoaikataulu:

meno: Helsinki 10:40 -> 15:20 Teneriffa  (-2h)
paluu: Teneriffa 16:10 -> 00:40 Helsinki (+2h)

Ajat paikallista aikaa. Kanarialla -2h Suomen ajasta.

 

 

Palautetta edelliseltä matkalta:

"Aivan upea konsepti! Jooga jo itsestään on ihanaa, mutta se, että pakettiin kuuluu kahden tunnin hoito -mikä minulle oli uusi kokemus- toi matkaan lisä syvyyttä ja joogakin tuntui paremmalta! Hoito oli aivan ihana, ja tulen käymään jatkossakin  ja joogasta sai enemmän irti ja työkaluja kotiinkin oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Paikka oli upea ja soveltui hyvin tällaiselle hyvinvointimatkalle!"

"Ihana matka, ihana kokonaisuus! Sai keskittyä omaan hyvinvointiin ja hengähtää"

"Minä keräsin täällä helmiä. Aamun ensimmäinen helmi tuli joogassa ja iltajoogassa toinen. Päivään sisältyi myös muita helmiä: hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu, mukava huone ja hyvä siivous. Mutta yksi helmi olikin timantti. Sen keräsin jäsenkorjaajan käsittelyssä."


Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä

MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
05 29 30 31 1 2 3 4
06 5 6 7 8 9 10 11
07 12 13 14 15 16 17 18
08 19 20 21 22 23 24 25
09 26 27 28 29 1 2 3
10 4 5 6 7 8 9 10
Kiertomatka Kylpylä
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat Viron Matkat
Yhteistyömatkat
 

Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä