JOOGAA&MEDITAATIOTA -matka La Gomeran saarelle! *UUTUUS!*

02.02. - 09.02.2024

Lähde syventämään joogantietäsi La Gomeran retriitille!

Joogan tarkoitus on mielen hiljentäminen, ja tällä matkalla pääset kokemaan tämän sekä asanaharjoitusten ja meditaation avulla! Saat työkaluja, mitkä on helppo ottaa arkeen ja saat kokemuksen hiljaisuudesta. Matkalla myös perehdymme siihen, että miten yhdistää jooga ja meditaatio samaksi, syväksi harjoitukseksi ja miten syventää joogan kokemustasi. 

Joogasta vastaa kuopiolainen joogaohjaaja Päivi Bigovic. Matkan aikana tehdään samaa harjoitusta, jotta voi keskittyä joogan meditatiiviseen puoleen. Osa harjoituksista tehdään slow yoga -suuntauksen mukaisesti, hitaana liikkeenä ja ehkäpä tehdään myös yin-jooga asanoita.

Meditaatioharjoituksia opettaa meditaatio-opettaja Satu Karjalainen-Klaver, jolla on kokemusta henkisestä hyvinvoinnista jo useiden vuosien ajan.  Jos osaat jo jonkun meditaatiotekniikan -tai jos olet askensoija- niin voit hyvin käyttää tätä tekniikkaa joogan aikana. Satu ammatiltaan syöpätautien erikoissairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja meditaation opettaja, jolla on vuosien kokemus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Satu tarjoaa viikon aikana myös Ratkaisukeskeistä lyhyt terapiaa ja Brainspotting traumanvapautus menetelmää. Hoitojen kesto on noin 90 minuuttia ja hinta 80 euroa. Varaukset paikanpäällä.

 

La Gomeran saari ja varsinkin hotellimme on kuin tehty hyvinvointiretriittejä varten!

Pieni La Gomeran saari kutsuu luonnon keskelle -saari koostuu laakeripuumetsistä, pienistä uimarannoista ja aidosta kanariansaaren tunnelmasta! Mikä parempi paikka unohtaa arki ja latautua kunnolla! Hotelli on sisustettu 1500 luvun espanjalaiskartanon tyyliin! Ihan kuin astuisi toiseen aikaan.. kaunis puutarha on täynnä pieniä yksityiskohtia ja allasalue kutsuu pulahtamaan.. Hotellilta avautuu upea näköala San Sebastianin kaupunkiin ja merelle. San Sebastin on tunnelmallinen, pieni satamakaupunki, mistä Kolumbus lähti aikoinaan merelle kohti Amerikkaa.. Huom! Kohteessa on paljon portaita.

Matkalla on aikaa myös tutustua ihanaan saareen ja vaikkapa patikoida laakeripuumetsissä! Mahdollista osallistua lisämaksulliselle päivän retkelle suomalaisen oppaan kanssa, jossa näkee tätä ihanaa saarta ja kuulee saaren historiasta ja tästä päivästä.

Lento on Teneriffan eteläkentälle, siitä satamaan ja lauttalla La Gomeran saarelle, noin 50 minuuttia lauttamatka. 

HINNAT:

Tarjous UUTISKIRJEEN tilaajille!

1745€/hlö/2hh   

1645€

2260€/hlö/1hh    2160€
Huonekaverille matka ilman hyvinvointipakettia 1695€! 1599€

TARJOUS VOIMASSA 30.09. mennessä tehtyihin varauksiin UUTISKIRJEEN tilaajille!

 

Matkaehdot:

Varausmaksu 25€/hlö tulee maksuun heti varauksen teon jälkeen. Ennakkomaksu 150€ erääntyy reilu 3kk ennen matkaa ja loppulasku kuusi viikkoa ennen matkaa. Matkassa on voimassa normaalit varausehdot: Jos peruu matkan ennen ennkkolaskun eräpäivää, peruutuskuluina menee varausmaksu. Jos peruu matkan ennen loppulaskun eräpäivää, peruutuskuluina menee maksetut maksut. Tämän jälkeen peruutuskuluina menee koko matkan hinta.  Voit nähdä matkaehtomme täältä >>

Hinta sisältää:
lento Helsinki -Teneriffa - Helsinki
yksi laukku ruumaan per hlö
lentokenttäkuljetukset
lauttaliput
majoitus puolihoidolla
suomenkielisen oppaan palvelut
ohjatut jooga- ja meditaatioharjoitukset viitenä päivänä
luento meditaatiosta
 

Hinta ei sisällä:
Toimistokulut 15 €/varaus
  

Lisämaksusta:

  • Retkiä
  • yöpyminen Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä, hinta 65€/hlö/2hh tai 95€/hlö/1hh. Hinta sis. aamiaisen, lentokenttäkuljetukset (ei toiminnassa 24h) ja ilmaisen parkin autolle loman ajaksi
      
      

Lentoaikataulu:

meno: Helsinki 10:40 -> 15:20 Teneriffa  (-2h)
paluu: Teneriffa 16:10 -> 00:40 Helsinki (+2h)

Ajat paikallista aikaa. Kanarialla -2h Suomen ajasta.

 

 


MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
05 29 30 31 1 2 3 4
06 5 6 7 8 9 10 11
07 12 13 14 15 16 17 18
08 19 20 21 22 23 24 25
09 26 27 28 29 1 2 3
10 4 5 6 7 8 9 10
Kiertomatka Kylpylä
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat Viron Matkat
Yhteistyömatkat