KIERTOMATKA: HERGEC NOVI - MOSTAR - SPLIT 20. - 27.10.

20.10. - 27.10.2023

Kolme maata samalla matkalla!

Upea SPLIT ja Kroatian rannikko! Karismaattinen MOSTAR Bosnia/Hertsegovinassa! Ja aina vehreä, ihana rannikkokaupunkimme Herceg Novi Montenegrossa!

Montenegron Herceg Noviin olemme tehneet matkoja jo vuodesta 2010! Kaupunki on rakennettu rinteeseen, mutta rannikolla on yli seitsemän kilometrin pituinen tasainen rantabulevardi, missä on kahviloita, ravintoloita, pieniä kauppoja ja erilaisia rantoja.. Herceg Novin keskustassa on idyllinen vanha kaupunki. Majoittuminen kylpylähotellissa, joten pääsee nauttimaan myös kylpylän hoidoista ja lämmöstä!

Bosnia ja Hertsegovinan kaupungissa, Mostarissa vietämme kaksi yötä. Menomatkalla retki idylliseen Trebinjen kaupunkiin ja käydään viinitilalla. Vuonna 1566 rakennettu Mostarin silta on  yksi ex Jugoslavian kuuluisimmista rakennuksista. Sekä siltä, että sen ympärillä oleva vanha kaupunki on myös Unescon listalla. Paikallinen matkaopas näyttää meille mielenkiintoisimmat paikat, ja samalla kertoo tämän monikulttuurisen kaupungin ”salaisuudet”.

Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki ja Adrianmeren itärannikon suurin asuinalue. Kaupungin kuuluisin rakennus on Dioklecianin palatsi, 300 luvulta joka palatsi on yksi Euroopan parhaassa kunnossa olevista antiikin ajan palatseista ja Unescon, maailmanperintökohteiden listalla. Jos tykkäät historiasta, arkkitehtuurista, legendoista, rannalta nauttimisesta, nautinnollisista kahviloista ja ravintoloista, tai haluat sulautua paikalliselämään – Split on oikea paikka sinulle. 

Hinta:

 • 1395€/hlö/2hh
 • 1575€/hlö/1hh​​​
    

Hintaan sisältyy:

 • lento Helsinki -Dubrovnik (Finnair)
 • 1 x laukku ruumaan per hlö, max 23kg
 • lentokenttäkuljetukset
 • käynti Dubrovnikin vanhassa kaupungissa
 • majoitus kolme yötä Herceg Novissa Palmon Bay kylpylähotellissa, kaksi yötä Mostarissa ja kaksi yötä Splitissä
 • puolihoito (aamiainen + lounas tai päivällinen)
 • kuljetukset kohteiden välillä
 • Herceg Novissa kylpyläosaston käyttö
 • Trebinje + viinitila retki 
 • suomenkielisen oppaan palvelut
 • lento Split - Helsinki (Norwegian Airlines)
   

Palmon Bay Hotel & Spa on tasokas hotelli Igalon keskustan tuntumassa. Hotellissa on upea kylpyläosasto, joka on asukkaiden vapaassa käytössä. Hotelli sijaitsee rantabulevadin varrella ja kaikki palvelut on lähellä. 


Hintaan ei sisälly:

Toimistokulut 15 €/varaus
 

Lentoaikataulu:

 • meno: Helsinki 08:00 -> 10:00 Dubrovnik (-1h)
 • paluu: Split 20:25 -> 00:20 Helsinki (+1h)
    

Matkaehdot:

Ennakkolasku 200€ erääntyy 25.07. Loppumaksu erääntyy kuusi viikkoa ennen matkaa. Maksuja  ei palauteta, mikäli peruu matkan laskun eräpäivän jälkeen -sairaustapauksissa ko. summan saa matkavakuutuksesta. Katso matkaehtomme >>
  

Majoitus lentokenttähotellissa:

 • 65€/hlö/2hh
 • 95€/hlö/1hh
 • 55€/hlö/3hh

Hinta sis. lentokenttäkuljetukset, aamiaisen ja ilmaisen parkin autolle loman ajaksi

Alustava matkaohjelma:

20.10.    Lento Helsingistä Dubrovnikiiin lähtee klo 08:00 ja on Dubrovnikissa klo 10:00. Opas on lentokentällä vastassa ja ryhmä lähtee Dubrovnikin vanhaan kaupunkiin, missä on muutama tunti vapaata aikaa. Iltapäivästä kohti Montenegroa ja Herceg Novia, missä majoittuminen ja päivällinen. 
21.10.   Aamiainen hotellilla. Vapaa päivä tutustua Igaloon ja Herceg Noviin omatoimisesti tai nauttia kylpylän hoidoista ja kylpylästä. Illallinen hotellissa.
22.10.   Aamiainen hotellilla. Lisämaksullinen retki: Kotor - Cetinje - Tivat, minkä aikana pääsee näkemään kaunista Montenegroa ja kuulemaan maan historiasta ja tästä päivästä. Lounas kuuluu retken hintaan. Illalla kylpyläosasto on käytössä sekä illallinen hotellissa.
23.10.   Aamiainen hotellilla. Lähtö kohti Bosnia-Hertsegovinaa! Tutustuminen Trebinjen kaupunkiin paikallisoppaan kanssa sekä vierailu viinitilalla, missä on viininmaistelu + lounas. Retken jälkeen ajetaan Mostariin, missä majoittuminen hotellille ja vapaata aikaa.
24.10.   Aamiainen hotellilla. Kaupunkikierros paikallisoppaan kanssa. Vapaata aikaa. Ruokailu lähiravintolassa.
25.10.   Aamiainen hotellilla. Lähtö kohti Kroatiaa! Majoittuminen Splitin hotellissa. Päivällinen lähiravintolassa.
26.10.   Aamiainen lähiravintolassa. Tutustuminen Splitiin paikallisoppaan kanssa. Vapaata aikaa. Päivällinen lähiravintolassa.
27.10.   Aamiainen lähiravintolassa. Huoneiden luovutus ja matkatavarat saadaan laittaa hotellin matkalaukkuhuoneeseen. Vapaata aikaa kaupungilla tai lisämaksullinen retki. Illalla lento Helsinkiin.

 


MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
39 25 26 27 28 29 30 1
40 2 3 4 5 6 7 8
41 9 10 11 12 13 14 15
42 16 17 18 19 20 21 22
43 23 24 25 26 27 28 29
44 30 31 1 2 3 4 5
Kiertomatka Kylpylä
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat Viron Matkat
Yhteistyömatkat
 

TARVITTAVAT ASIAKIRJAT

Montenegroon matkustavilla tulee olla voimassa oleva passi, joka tulee olla voimassa vielä vähintään 3kk matkan jälkeen.

Montenegro ei vaadi rokotustodistuksia ym.

 

 

TEE VARAUS PUHELIMITSE, NETISSÄ TAI SUORAAN TOIMISTOLLEMME!!
 

Majoitusta lähellä Helsinki/Vantaan lentokenttää:

Kysy edulliset sopimushintamme Skyline Airport Hoteliin -ilmainen parkki autollesi loman ajaksi!

Palautteita asiakkailta: