Sotahistoriallinen matka LAATOKAN KARJALAAN **UUTUUS!!**

27.05. - 31.05.2019

 

Lähde mukaan ainutlaatuiselle Sotahistorian matkalle Laatokan Karjalaan!

Matkan aikana tutustumme Talvisodan ja Jatkosodan tärkeimpiin taistelupaikkoihin mm. Läskelän, Kollaan, Suojärven, Hyrsylän, Petroskoin, Aunuksen, Rajakontun, Pitkälahden, Impilahden ja Sortavalan alueilla oleviin taisteluihin.

Matkan erikoisoppaana on harrastaja-sotahistorioitsija Erkki Hänninen Juvalta ja bussinkuljettajana toimii Eero Moilanen.

Hinta:
480€/hlö/omalla viisumilla
550€/hlö/ryhmäviisumilla

1hh -lisä +80€

VARAUKSET 27.04.2019 MENNESSÄ!

Hintaan sisältyy:
bussikuljetus
majoitus 2hh Suojärvi, Petroskoi, Sortavala
ruokailu puolihoidon mukaisesti
kiertoajelut kohteissa
sotahistorian opastukset
ryhmäviisumi + passinrekisteröintimaksu
 

Hinta ei sisällä:
matkavakuutus (pakollinen)
sähköisen viisuminen tekeminen asiakkaan puolesta 5€/hlö
toimistokulut 15€/lasku

Matkaehdot:
Varausmaksu on 50€/hlö, joka erääntyy heti. Ennakkomaksua ei palauteta, mikäli peruu matkan myöhemmin. Sairaustapauksissa ko. summan saa matkavakuutuksesta. Loppulasku erääntyy noin kuukausi ennen matkaa.

Lisämaksusta:
Kishin retki +70€/hlö

Reitti: 1) Oulu - Kajaani - Iisalmi - Juva
            2) Pori - Tampere - Mikkeli - Juva

Alustava ohjelma:
1 pv
Raja ylitetään Värtsilässä josta matka jatkuu kohti Ruskealaa, jossa tutustutaan Ruskealan louhokseen. Tämän jälkeen ajetaan Sortavalaan, missä pidetään lyhyt kiertoajelu ja sen jälkeen majoittuminen ja illallinen

2. pv
Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti Aunusta. Matkan aikana pysähdytään useilla eri paikkakunnilla; Pitkärannan Koirinojalla, Surun Ristillä, Murheen Ristillä, Uuksu, Kirkkojoki ja Salmi. Tämän jälkeen Räimälään, mistä Rajakontun ja Vitelen kautta Aunukseen. Matkalla tutustumme sotahistoriallisiin kohteisiin mm. venäläisten maihinnousi Viteleessä, Aunukse eri sotakohteeth sekä mahdollisesti käynti entisessä interpolesok-Nunnaluostarissa, jossa oli talvisodan aikana siviilivankeja Suojärven Hyrsylästä ja Hautavaaralta.
Illalla tulo Petroskoihin ja majoittuminen ja illallinen.

3. pv
Aamiaisen jälkeen kiertoajelu Petroskoissa ja mahdollisesti Kishin retki. Myös Petroskoissa on paljon nähtävää; kaupat, torit ym. Tutustutaan Petroskoi- Äänislinnann sotatapahtumiin. Illalla ruokailu yhdessä.

4. pv
Aamiaisen jälkeen lähtö Suojärvelle Hyrsylän ja Hautavaaran kautta. Suojärven jälkeen jatketaan Loimolaan ja Kollaalle, missä käytiin Talvisodan kovimpia taisteluja. Kollaan jälkeen jatketaan Pitkärantaan ja Impilahteen ja sieltä Läskelän kautta Sortavalaan, missä majoitutaan ja illallistetaan.


5. pv
Aamiaisen jälkeen ostoskierros Sortavalassa ja Värtsilän kautta takaisin Suomeen.


MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
18 29 30 1 2 3 4 5
19 6 7 8 9 10 11 12
20 13 14 15 16 17 18 19
21 20 21 22 23 24 25 26
22 27 28 29 30 31 1 2
23 3 4 5 6 7 8 9
Pietari Viipuri
Kostamus Kylpylä
Kiertomatka Karjala
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
 

TARVITTAVAT ASIAKIRJAT

Ryhmäviisumia varten tarvitaan kopio passista (passin kokoinen), todistus matkavakuutuksesta (saa vakuutusyhtiöstä), viisumianomuskaavake täytettynä + 1 värillinen (max. 6kk vanha) valokuva. Passi on oltava voimassa vähintään ½ vuotta matkan jälkeen. Asiakirjat tulee olla toimistollamme  kolme viikkoa ennen matkan ajankohtaa.

Mikäli matkan pituus on yli 5 vrk tarvitaan henkilökohtainen viisumi. Tällöin passikopio ei riitä, vaan passi pitää lähettää toimistolle.

Mikäli matkustajalla on oma viisumi, pitää toimistolle ilmoittaa syntymäaika ja passinnumero. Asiakas on itse vastuussa tässä tapauksessa siitä, että viisumi on voimassa ja Venäjän viranomaisten hyväksymä.

Huom! Mikäli sinulle on reseptilääkkeitä mukana matkalla, tulee myös reseptit olla mukana.

TEE VARAUS PUHELIMITSE, NETISSÄ TAI SUORAAN TOIMISTOLLEMME!!