Sotahistoriallinen matka Kannakselle **UUTUUS!!**

04.06. - 08.06.2018

   

Lähde mukaan ainutlaatuiselle Sotahistorian matkalle Karjalan Kannakselle!

Matkan aikana tutustumme Talvisodan ja Jatkosodan tärkeimpiin taistelupaikkoihin mm. Lahdenpohjan, Elisenvaaran, Kurkijoen, Hiitolan. Käkisalmen, Kiviniemen, Äyräpään, Taipaleen, Siiranmäen, Kuuterselän, Summan, Viipurin, Talin-Ihantalan ja
Antrean
alueilla oleviin taisteluihin.

Matkan erikoisoppaana on sotahistorioitsija Erkki Hänninen Juvalta ja bussinkuljettajana toimii Eero Moilanen.

Hinta:
525€/hlö/omalla viisumilla
595€/hlö/ryhmäviisumilla

1hh -lisä +80€

VARAUKSET 04.05.2018 MENNESSÄ!

Hintaan sisältyy:
bussikuljetus
majoitus 2hh Sortavala, Käkisalmi, Raivola, Viipuri
ruokailu puolihoidon mukaisesti
kiertoajelut kohteissa
sotahistorian asiantuntijan Erkki Hännisen opastukset
ryhmäviisumi + passinrekisteröintimaksu
 

Hinta ei sisällä:
matkavakuutus (pakollinen)
sähköisen viisuminen tekeminen asiakkaan puolesta 5€/hlö
toimistokulut 10 €/lasku

Matkaehdot:
Varausmaksu on 50€/hlö, joka erääntyy heti. Ennakkomaksua ei palauteta, mikäli peruu matkan myöhemmin. Sairaustapauksissa ko. summan saa matkavakuutuksesta. Loppulasku erääntyy noin kuukausi ennen matkaa.

Reitti:  Oulu - Kajaani - Iisalmi - Juva

Alustava ohjelma:
1 pv
Matkan aikana tutustutaan Suomen puolella Kustaan sotien Parkumäen taisteluun sekä lyhyt tutustuminen Savonlinnan historiaan. Rajan ylitys Niiralasta sekä käydään Ruskealan Marmorilouhoksella.
Majoittuminen Sortavalassa. Ennen majoittumista lyhyt kiertoajelu Sortavalassa.

2. pv
Perehtyminen alueen taisteluihin.
Aamiaisen jälkeen lähtö Sortavalasta, Lahdenpohjaan Elisenvaaran kautta Kurkijoelle sekä Hiitolaan... Rautalahden ja Kilpeenvaaran "Vesiperämotit" sekä Viidentoista Divisoonan hyökkäys Hiitolaan..(jatkosota) Majoittuminen Käkisalmeen, jossa lyhyt kiertoajelu. Ensi tutustuminen Käkisalmen kaupunkiin, historiallinen tutustuminen Käkisalmeen.

3. pv
Perehtyminen alueen taisteluihin talvi-ja jatkosotien aikana.
Aamiaisen jälkeen lähtö Kiviniemeen, Talvisodan tapahtumat alueella ja Kiviniemen historia, sekä taistelupaikat Vuosalmi, Äyräpää... käymme Äyräpään muistomerkillä. Matka jatkuu Muolaan kautta Siiranmäelle ja edelleen Kuuterselkään ja Raivolaan. Majoittuminen Raivolan Lomakeskuksessa.

4. pv
Vuoden 1944 suurhyökkäys sekä Viipurin taistelut.
Aamiaisen jälkeen tutustuminen Raivolan lehtikuusimetsään sen jälkeen tulemme Terijoelle, näemme kuuluisat  Terijoen hiekkarannat. Vuoden 1944 tapahtumat, jonka jälkeen ajamme Summan kautta Viipuriin. Viipurin taistelupaikat ja Viipurin menetys 20.6.1944. Majoittuminen Viipurissa ja lyhyt kiertoajelu Viipurin kaupungissa.

5. pv
Torjuntavoitot.
Aamiaisen jälkeen käynti Viipurin torilla 2 tuntia, ja lähtö Tienhaaran kautta Ihantalan taistelupaikoille ja edelleen Kuukaupin sillan kautta Antreaan ja edelleen  Svetogorskiin (ENSO) rajalle Tulliin sieltä Imatran kautta Suomeen


MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
22 28 29 30 31 1 2 3
23 4 5 6 7 8 9 10
24 11 12 13 14 15 16 17
25 18 19 20 21 22 23 24
26 25 26 27 28 29 30 1
27 2 3 4 5 6 7 8
Pietari Viipuri
Kostamus Kylpylä
Kiertomatka Karjala
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat
 

TARVITTAVAT ASIAKIRJAT

Ryhmäviisumia varten tarvitaan kopio passista (passin kokoinen), todistus matkavakuutuksesta (saa vakuutusyhtiöstä), viisumianomuskaavake täytettynä + 1 värillinen (max. 6kk vanha) valokuva. Passi on oltava voimassa vähintään ½ vuotta matkan jälkeen. Asiakirjat tulee olla toimistollamme  kolme viikkoa ennen matkan ajankohtaa.

Mikäli matkan pituus on yli 5 vrk tarvitaan henkilökohtainen viisumi. Tällöin passikopio ei riitä, vaan passi pitää lähettää toimistolle.

Mikäli matkustajalla on oma viisumi, pitää toimistolle ilmoittaa syntymäaika ja passinnumero. Asiakas on itse vastuussa tässä tapauksessa siitä, että viisumi on voimassa ja Venäjän viranomaisten hyväksymä.

Huom! Mikäli sinulle on reseptilääkkeitä mukana matkalla, tulee myös reseptit olla mukana.

TEE VARAUS PUHELIMITSE, NETISSÄ TAI SUORAAN TOIMISTOLLEMME!!