Yhteistyömatka: Hyvinvoinnin viikko Montenegrossa Nooran ja Reijan kanssa! 17. - 24.09.2024

17.09. - 24.09.2024

Haluaisitko voida hyvin ja liikkua myös lomalla? Joogaretriitit eivät ehkä ole sinun juttusi ja jo ajatus joogamisesta joka päivä lomalla ehkä vähän jopa pelottaa.

Entäpä jos liikuntaa ja hyvinvointia olisikin monipuolisesti? Ilman pelkoa siitä pysytkö mukana, koska ammattitaitoiset ohjaajat osaavat huomioida kaikentasoiset liikkujat? Ja saat olla oma itsesi ja tulla juuri sellaisena kuin olet<3

Hyvinvoinnin viikko Montenegrossa kokoaa yhteen juuri sopivan sekoituksen erilaisia tapoja liikkua ja kuntoilla, unohtamatta mielen hyvinvointia. Hellimme kehoa kokonaisvaltaisesti muun muassa pilateksen, kehonpaino- ja hiit-treenien,  kasvojoogan ja erilaisin rentoutumisen keinoin. Aisteja hivelevät Montenegron upeat maisemat, kimmeltävä meri ja vuoret. Miellyttävä neljän tähden hotelli takaa lempeät yöunet ja maistuvan aamiaisen. 

Hyvinvoinnin viikkoa ohjaavat fysiterapeutti, liikunnanohjaaja ja personal trainer Noora Laakso (Suomen Fysiovalmentajat) sekä kosmetologi, kauneudenhoitoalan kouluttaja ja sertifioitu kasvojoogaopettaja Reija Eva (Eva Verde Onlinehoitola & Kasvojooga)

Hyvinvoinnin viikon hyvinvointimenu on mielenkiintoinen ja kattava kokonaisuus, josta saat energiaa, uusia kokemuksia ja uusia tapoja toimia. Näitä pystyt hyödyntämään omassa arjessasi myös lomasi jälkeen. Aloitamme jokaisen päivän herättelevällä ja virkistävällä aamuohjelmalla, johon yhdistyy joko liikunnallinen ohjelma ja kasvojoogahetki. Päivisin voit vapaasti osallistua matkanjärjestäjän retkiin tai tutustua ympäristöön omatoimisesti. Hyvissä ajoin illalla on toinen liikunnallinen ohjelma tai kasvojoogahetki ja toisinaan ennen nukkumaanmenoa rentoudumme yhdessä iltameditaation muodossa.

Nautimme yhdessä yhtenä iltana iltana tunnelmallisen yhteisillallisen. Aamiainen tarjoillaan hotellilla ja se sisältyy hintaan. Muina aikoina voit käyttää ruokailuihin halutessasi hotellin palveluita tai lähistöllä sijaitsevia pittoreskeja ravintoloita omakustannehintaan. 

Lähtöpäivän iltana fiilistellään yhdessä koettua viikkoa, nautiskellaan kuohuvaa ja rentoillaan yllätyksellisissä merkeissä. Lähtöpäivänä matkalla lentokentälle tutustumme vielä Dubrovnikin vanhaan kaupunkiin, joka on mielenkiintoinen turistikohde. 

Anna itsellesi lupa rentoutua ja löydä hyvinvoinnin kipinä yhdessä Reijan ja Nooran kanssa.  Lähde nyt mukaan unohtumattomalle matkalle Montenegroon!

Hyvinvointiohjelman sisältö (muutoksia voi tulla esimerkiksi sään takia)

Kasvojooga ja rentoutustunnit: 
Kasvojoogaan tutustuminen sekä kiinteyttävät ja virkistävät kasvojoogatunnit. Kasvohieronta purentalihaksille, lymfahieronta ja kasvojooga turvotuksen vähentämiseen. Dekoltee- ja kaulan alueen käsittely. Kasvojen alueen erikoistekniikat. Lempeät aamu- ja iltarentoutus- sekä meditaatiohetket.

Treenit: 
Hiit- tai tabatatreenejä, pilatesta, liikkuvuustunteja, kehonpainotreenejä sekä pakara-vatsa-treenejä kävelylenkkejä unohtamatta. Vauhdikas temppuilutunti, jossa voit harjoitella kärrynpyöriä tai käsilläseisontaa. Lisäksi säävarauksella pallopelejä.   

Tunnit toteutetaan pääsääntöisesti hotellin kattoterassilla tai hiekkarannalla. Tarkempi aikataulu saadaan lähempänä matkaa. 

Ohjaajilta voit halutessasi varata ajan yksilökeskusteluun (30 min). Noora auttaa liikunta- asioissa ja Reija ihoon ja kasvojoogaan liittyvissä asioissa. 

Hyvinvoinnin viikkoon kuuluu myös lepo, uni ja palautuminen, joten kuuntelethan kehoasi. Aktiviteetteihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja voit hyvillä mielin halutessasi ottaa myös rennosti ja loikoilla rannalla vaikka koko päivän.  

Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet ja lenkkitossut, juomapullon ja oman jooga- tai jumppamaton. Kasvojoogaa varten tarvitset kasvoöljyn, sakset ja pienen peilin (omalla jalalla seisova peili on kaikista kätevin). Jos tarvitset apua kasvoöljyn valinnassa, ota yhteyttä Reijaan hyvissä ajoin ennen matkaa iho(at)evaverde.fi . 

Ohjaajat:

Noora on fysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja personal trainer sekä toinen perustaja Suomen Fysiovalmentajissa. Noora ottaa aina liikunnassa ja hyvinvoinnissa huomioon asiakkaan yksilölliset lähtökohdat ja tavoitteet sekä huomio jokaisen ihmisen kokonaisuutena.

Reija on onlinehoitola Eva Verden perustaja, sertifioitu kasvojoogaopettaja, kokonaisvaltaisen ihonhoidon ammattilainen, SKY-kosmetologi ja estenomi YAMK-opiskelija ja toimii kauneudenhoitoalan kouluttajana Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa. Reijan hyvinvointi- ja ihonhoitofilosofia on pintaa syvemmällä pohjautuen mielen ja kehon yhteyteen, korostaen kokonaisvaltaista hoitoa ja sen merkitystä hyvinvoinnissa ja vaalien luonnollisia arvoja. 

MONTENEGRO:
Montenegrossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Maa on tunnettu kauneudestaan; jylhät vuoret ja kirkas, turkoosi meri vieri vieressä sekä idyllisiä vanhoja kaupunkeja, mutta myös modernia luksuutta on nähtävissä!

Joogamatkan kohteena Montenegrossa on Herceg Novi, joka sijaitsee Montenegron rannikolla, noin 25 km Dubrovnikin lentokentältä. Hergec Novi on pieni kaupunki ja rauhallinen kohde, jossa ei ole massaturismia. Herceg Novi sijaitsee Boka-Kotorin lahden suulla, jonka on sanottu olevan yksi maailman kauneimmista lahdista. Herceg Novin kaupungissa on idyllinen vanha kaupunki sekä rannalla 7 km pituinen rantabulevardi, minkä varrella on ravintoloita ja kahviloita. Hotelli sijaitsee rantabulevardin varrella.

Mukana matkalla on montenegrolainen matkanjohtaja/opas, joka esittelee kotimmaataan sujuvalla suomen kielellä. Matkan aikana voit osallistua lisämaksullisille retkille.

Matka on yhteistyömatka, jossa matkan ohjelmasta vastaa Noora ja Reija

Hotelli Huone Hinta alkaen hlö
Hotel & Spa Palmon Bay Standard 2-hengen huone, puutarhaan/kadulle päin
Erilliset sängyt. Huonekoko 18m2
1475€
sis. aamiainen, puolihoito +95€ Standard 1-hengen huone, puutarhaan/kadulle päin
Erilliset sängyt. Huonekoko 18m2
1710€
  Deluxe 2-hengen huone, puutarha/katu näkymä
King size sänky. Lisävuode mahdollisuus. Huonekoko 25m2
1615€
  Deluxe 1-hengen huone, puutarha/katu näkymä
King size sänky. Lisävuode mahdollisuus. Huonekoko 25m2
1850€
  Superior  2-hengen huone, merelle päin
Huone on tilavampi kuin standard huone, merinäköala
King size sänky. Huonekoko 38m2
1725€
  Superior  1-hengen huone, merelle päin
Huone on tilavampi kuin standard huone, merinäköala
King size sänky. Huonekoko 38m2

2130€

Varaukset 12.06.  mennessä!

Hintaan sisältyy:

 • lento Helsinki - Dubrovnik - Helsinki (Norwegian Airlines)
 • 1 x laukku ruumaan per hlö, max 23kg. Pieni käsimatkatavara
 • lentokenttäkuljetukset
 • majoitus kylpylähotelli Palmon&Bay****
 • aamiainen 
 • yksi yhteinen illallinen 
 • kylpyläosaston käyttö
 • hyvinvointiohjelma
 • käynti Dubrovnikin vanhassa kaupungissa
 • suomenkielisen oppaan palvelut
   

Palmon Bay Hotel & Spa on tasokas hotelli Igalon keskustan tuntumassa. Hotellissa on oma ranta ja uima-allasosasto sekä upea kylpyläosasto, joka on asukkaiden vapaassa käytössä. Hotelli sijaitsee rantabulevadin varrella ja kaikki palvelut on lähellä. 


Hintaan ei sisälly:

 • Toimistokulut 15 €/varaus
   

Lisähintaan:

 • puolihoito (illallinen runsas buffet) +95€/hlö 
   

Lentoaikataulu:

 • meno: 17.09. Helsinki 17:30 -> 19:35 Dubrovnik (-1h)
 • paluu: 24.09. Dubrovnik 20:20 -> 00:20 Helsinki (+1h) (25.09.)
    

Retkiä lisähintaan:

 • Perast/Kotor -Yksi maailman kauneimmista lahdista!
 • Cetinje/Tivat -Historian huminaa ja modernia Montenegroa!
 • Trebinje/Viinitila -Naapurimaa tutuksi!
    

Matkaehdot:

Varausmaksu 50€/hlö erääntyy heti varauksen teon jälkeen ja 200€/hlö erääntyy 3kk ennen matkaa. Loppumaksu erääntyy seitsemän viikkoa ennen matkaa. Maksuja  ei palauteta, mikäli peruu matkan laskun eräpäivän jälkeen -sairaustapauksissa ko. summan saa matkavakuutuksesta. Katso matkaehtomme >>
  

Majoitus lentokenttähotellissa:

 • 65€/hlö/2hh
 • 95€/hlö/1hh
 • 55€/hlö/3hh

Hinta sis. lentokenttäkuljetukset, aamiaisen ja ilmaisen parkin autolle loman ajaksi

 

Asiakkaiden kokemuksia Reija ja Nooran ohjaamista hyvinvointitapahtumista:

"Liikuntaohjelmassa hienosti otettu huomioon rajoitteellisetkin liikkujat. Kasvojoogan / hieronnan jälkeen iho suorastaan hehkui hyvinvointia."

"Ihanan rentouttava viikonloppu arjen keskellä. Sopivassa suhteessa ohjattua ohjelmaa ja vapaata oleilua. Kasvojooga oli uusi kokemus ja todella inspiroiva. Nooran treenit tosi tehokkaat. Olo on mitä mainioin, levännyt ja rento. Nyt taas jaksaa palata arkeen!"

"Sopivasti ohjelmaa ja vapaa-aikaa. Ei tarvinnut aikaisempaa kokemusta tai taitoa mistään aktiviteetista. Pystyi tulemaan ja olemaan ihan just itsenään."

"Noora ja Reija olivat 100% läsnä. Ohjelma oli korkeatasoinen ja ammattimainen, kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikkien erityistoiveet huomioitiin. Yllätysniskahieronta oli huippu! Ihania ja osaavia ammattilaisia!"

"Reija ja Noora ottivat hyvin huomioon jokaisen osallistujan. Ruoka oli todella herkullista ja sitä oli riittävästi. Kiitos!"

"Viikonloppu ylitti odotukset. Nyt on rentoutunut olotila."

"Ohjelma oli monipuolinen. Reija ja Noora ovat todellisia ammattilaisia. Ruoka hyvää, nälkä ei tullut koko viikonloppuna. Suuri kiitos. Voin lämpimästi suositella viikonloppua muillekin."

"Rentoutunut ja levollinen olotila."

"Rento ja välittävä ilmapiiri! Mukava porukka."


MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
35 26 27 28 29 30 31 1
36 2 3 4 5 6 7 8
37 9 10 11 12 13 14 15
38 16 17 18 19 20 21 22
39 23 24 25 26 27 28 29
40 30 1 2 3 4 5 6
Kiertomatka Kylpylä
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat Viron Matkat
Yhteistyömatkat