JOOGAA ja JÄSENKORJAUSTA Kanarian vuoristossa!

12.02. - 18.02.2019

HINNAT:
1185€/hlö/2hh
1385€/hlö/1hh

NAISPAIKKA VARAUS MAHDOLLISTA!

Huonekaverille matka ilman hyvinvointipakettia 980€!

Miltä kuulostaisi KOKONAISVALTAINEN RENTOUTTAVA loma Kanarian saaren vuoristossa!

Totaalinen retriitti, missä voit keskittyä vain itseesi! Matkan hintaan kuuluu jäsenkorjaajan hoito, jolloin ammattitaitoinen jäsenkorjaajat Tarja Tirkkonen ja Merja Kähkönen katsoo kroppasi tilanteen ja hoitaa mahdolliset virheasennot (mistä suurin osa kropan jännitystiloista ja kivuista johtuu) pois. Matkan hintaan kuuluu myös joogaa ammattitaitoisen joogaopettaja Merja Kähkösen johdolla, joka kertoo, että miten itse voit ylläpitää hyvää oloa kropassasi!

Hotelli sijaitsee Gran Canarian 'sydämessä', noin 900 metrin korkeudessa, pienen perinteisen espanjalaiskylän kupeessa. Kylään voi vaikkapa kävellä päivittäin lounaalle ja katsastaa paikallista menoa.. Viikon aikana järjestetään myös patikointiretkiä upeaan luontoon. Hotellilla on pieni spa osasto, missä voi saunoa ja nauttia porealtaista tai ostaa hoitoja. Hotellilla on myös katettu uima-allas.

 

Lisätietoa jäsenkorjauksesta >>

Hinta sisältää:
lento Helsinki -Las Palmas - Helsinki (Norwegian Airlines)
liittymälennot lisähintaan
lentokenttäkuljetukset
majoitus kahden hengen huoneissa
puolihoito
jäsenkorjaus hoito (120 min)
joogaa 2 krt/pv/5 päivänä/vkossa
shoppailuretki Las Palmasiin lähtöpäivänä

Hinta ei sisällä:
Toimistokulut 10 €/varaus

Lentoaikataulu:
12.02. Helsinki - Las Palmas 08:45 -> 13:10
18.02. Las Palmas - Helsinki 23:20 -> 07:35 (19.02.)

Ajat paikallista aikaa. Kanarialla -2h Suomen ajasta.

Palautetta edelliseltä matkalta:

"Aivan upea konsepti! Jooga jo itsestään on ihanaa, mutta se, että pakettiin kuuluu jäsenkorjaus -mikä minulle oli uusi kokemus- toi matkaan lisä syvyyttä ja joogakin tuntui paremmalta! Hoito oli aivan ihana, ja tulen käymään jatkossakin  ja joogasta sai enemmän irti ja työkaluja kotiinkin oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Paikka oli upea ja soveltui hyvin tällaiselle hyvinvointimatkalle!"

"Ihana matka, ihana kokonaisuus! Paikka luonnon keskellä oli ihanan rauhallinen ja sai keskittyä omaan hyvinvointiin ja hengähtää"