JOOGA- & HYVINVOINTILOMA Montenegrossa 03. - 10.10. *TÄYNNÄ!*

03.10. - 10.10.2023

Lämpimästi tervetuloa mukaan jooga- ja hyvinvointilomalle Montenegroon Adrianmeren rannalle 3.-10.10.2023. Laguunin siniset vedet, jylhät vuoristot, elegantit rakennukset ja vuosisatoja vanhat kaupungit odottavat sinua. Koko kauneuden kruunaa lämmin välimerellinen ilmasto. Kuvankaunis Montenegro odottaa sinua <3

Lähde mukaan jo kolmatta kertaa järjestettävälle jooga- ja hyvinvointilomalle kanssamme. Tällä kertaa kohdemaanamme on upea Montenegro! Maan pinta-alasta yli 85 % on vuoristoa, joten kauniita maisemia riittää. Lokakuussa päivälämpötila on parhaimmillaan noin 25–26 astetta ja merivesi on kutsuvan lämmintä.

Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Montenegron aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla.

Matkan hintaan kuuluu myös käynti Kroatiassa Dubrovnikin vanhassa kaupungissa matkamme lähtöpäivänä. Pääset siis tutustumaan samalla reissulla kahteen eri maahan!
 

MONTENEGRO:
Montenegrossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Se on tunnettu värikkäästä kulttuuristaan sekä monipuolisesta historiastaan. Täältä löydät myös hyvin säilyneitä tunnelmallisia keskiaikaisia kaupunkeja. Pääset useisiin paikkoihin edullisesti ja helposti taksilla. Rannikko on täynnä kauniita rantoja vieri vieressä ja merivesi kirkkaan sinistä. Lähtisitkö veneretkelle nauttimaan auringosta kimmeltävästä merivedestä tai vaeltamaan jylhille vuorille tutustumaan kauniiseen luontoon?

Jooga- ja hyvinvointiloman kohteena Montenegrossa on Herceg Novi/Igalo, joka sijaitsee Montenegron rannikolla, noin 25 km Dubrovnikin lentokentältä. Hergec Novi on pieni kaupunki ja rauhallinen kohde, jossa ei ole massaturismia. Herceg Novi sijaitsee Boka-Kotorin lahden suulla, jonka on sanottu olevan yksi maailman kauneimmista lahdista. Herceg Novin kaupungissa on upea vanha kaupunki sekä rannalla 7 km pituinen rantabulevardi.

Herceg Novin vieressä sijaitseva kylä Igalo on maailmankuulu terveyskylpyläkohde legendaarisella Boka-Kotorin lahdella, jota ympäröi mahtavat Montenegron vuoret ja Adrianmeri. Paikka on ollut vuosisatoja kuuluisa luonnon terveysvaikutuksesta, subtrooppisesta kasvillisuudesta ja Välimeren ilmastosta. Hotellimme Palmon Bay sijaitsee Igalon keskustan lähellä rantabulevardin varrella.

Mukana matkalla on montenegrolainen matkanjohtaja/opas, joka esittelee maata sujuvalla suomen kielellä, osaten kertoa maan historiasta ja nykypäivästä paikallistuntemuksella.
 

OHJELMA:
Loman aikana pääset nauttimaan lempeästä joogasta ja rentouttavista harjoituksista ammattitaitoisten joogaopettajien ohjauksessa. Joogaloman ohjelma sopii jokaiselle – myös joogaan tutustuville. Joogan lisäksi pääset osallistumaan hyvinvointia lisääviin lempeisiin harjoituksiin, kuten läsnäolo-, meditaatio- ja rentoutumisharjoituksiin. Yhteensä jooga- ja hyvinvointiharjoituksia on 10 kertaa loman aikana.

Eeva-Maria ja Sanna ovat tavoitettavissasi koko reissun ajan. Otamme käyttöön ryhmälle oman whatsapp-ryhmän, jota kautta saat infoa jo ennen lomaa ja reissun aikana. Edellisten jooga- ja hyvinvointilomien asiakaskokemusten perusteella whatsapp-ryhmä on ollut hyväksi koettu ja oivallinen tapa tutustua ryhmäläisiin, saada lounasseuraa sekä jakaa hyviä retki- & kohdevinkkejä.

Tilausmatkojen kautta voit osallistua myös useille mielenkiintoisille lisämaksullisille retkille lomasi aikana. Mukana retkillä on suomenkielinen opas.

Ohjelmaan osallistuminen on aina vapaaehtoista, joten voit myös rauhassa levätä tai nauttia päivästä juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Tälle matkalle uskaltaa hyvin lähteä myös yksin. Jooga- ja hyvinvointiloma Montenegrossa on juuri Sinua varten ja haluamme tehdä siitä ikimuistoisen <3

 

Matka toteutetaan yhteistyössä Sannan ja Eeva-Marian kanssa:
Matkan ohjelmasta vastaavat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Tunneillamme saat voimaantua, rentoutua ja nauttia joogan kokonaisvaltaisista vaikutuksista.

Lisätietoa ohjaajista: 
Sanna / Sydämen Polku
info@sydamenpolku.fi
www.sydamenpolku.fi
  Eeva-Maria / Heijastuksin
heijastuksin@gmail.com
www.heijastuksin.fi

  
MAJOITUS:

Palmon Bay Hotel & Spa (****+) on tasokas hotelli Igalon keskustan tuntumassa. Hotellissa on upea kylpyläosasto, joka on asukkaiden vapaassa käytössä, kuten myös hotellin yksityinen ranta ja allasalue. Hotelli sijaitsee rantabulevadin varrella ja kaikki palvelut ovat lähellä. Hotellilla on upeat puitteet joogaan! Pääset joogaamaan kattoterassilla, josta on upea näkymä merelle. Käytössämme on myös sisätila joogaa varten. Matkan hintaan sisältyy puolihoito: runsas aamupala ja illallinen hotellilla. Tutustu hotelliin tästä: www.palmonbayspa.com

HINTA:

Majoitus 2 henkilön huoneessa  1195€ 
Majoitus 1 henkilön huoneessa  1380€
Merinäköalalisä +135€/hlö (sivuttainen merinäköala)
Superior huone (tilavampi huone,  parveke merelle päin) +250€/hlö

Huom! Matkalle voit lähteä mukaan myös naispaikalla ja majoittua samaan huoneeseen ryhmämme toisen henkilön kanssa. Jos huonekaveria ei tule ryhmästä, veloitetaan 1hlö huonemaksu (185€).  Mikäli haluat tehdä naispaikkavarauksen, niin ilmoita siitä varausta tehdessä.

MATKA ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle, tai katso muut Hyvinvointimatkamme!

Hinta sisältää:
- Lennot Helsinki – Dubrovnik – Helsinki
- Matkalaukku koneen ruumassa
- Lentokenttäkuljetukset Dubrovnik – Hergec Novi – Dubrovnik
- Majoitus kylpylähotelli PALMON BAY & spa (****+)
- Puolihoito (aamupala ja illallinen)
- Kylpyläosaston käyttö
- Suomenkielisen oppaan palvelut
- Käynti Dubrovnikin vanhassa kaupungissa
- Laadukas jooga- ja hyvinvointiohjelma 6 päivänä loman aikana

EXTRA:
Saat jokaiselle päivälle myös ohjeen oman hyvinvointiharjoituksen tekemiseen itsenäisesti. Harjoituksen tekeminen on sinulle täysin vapaaehtoista.

Voit halutessasi varata Sannalta ajan rentouttavaan vyöhykeratahoitoon (60min, 65€). Huom: Aikoja rajallisesti tarjolla! Hoito tapahtuu omassa hotellihuoneessasi. Varaa oma hoitoaika laittamalla viestiä Sannalle: info@sydamenpolku.fi.

LAHJA SINULLE:
Saat lahjaksi Yinjoogaa kotona joogakurssin (arvo 49e) ja pääset nauttimaan joogatunneista helposti kotona koko syksyn ajan Sannan ja Eeva-Marian kanssa. Kurssi alkaa syyskuussa.

  

Hinta ei sisällä:
Toimistokulut 15 €/varaus


RETKET (lisämaksusta):
Tilausmatkojen kautta voit osallistua myös useille mielenkiintoisille retkille lomasi aikana. Mukana retkillä on suomenkielinen opas.

KOLMEN RETKEN PAKETTI 180€!

  • Perast/Kotor -Yksi maailman kauneimmista lahdista!
  • Cetinje/Tivat -Historian huminaa ja modernia Montenegroa!
  • Trebinje/Viinitila -Naapurimaa tutuksi!
      

LENTOKENTTÄHOTELLI:
Sinulla on mahdollisuus varata Tilausmatkojen kautta lentokenttähotelli Airport Hotel Skyline edulliseen hinntaan: 65€/hlö/2hh tai 95€/1hh. Varaa lentokenttähotelli matkan varauksen yhteydessä. Hotellihuoneen hintaan kuuluu aamupala, lentokenttäkuljetukset (ei voimassa 24h) ja ilmainen parkki autolle loman ajaksi.

Matkaehdot:Varausmaksu on 150€/hlö, mikä erääntyy3kk ennen matkaa. Varausmaksua ei palauteta, mikäli peruu matkan -sairaustapauksissa ko. summan saa matkavakuutuksesta- loppumaksu erääntyy viisi viikkoa ennen matkaa. Katso matkaehtomme >>


Lentoaikataulu:
meno: Helsinki 17:30 -> 19:35 Dubrovnik (-1h)
paluu: Dubrovnik 20:20 -> 00:20 Helsinki (+1h)
  

ALUSTAVA LOMAOHJELMA (muutokset mahdollisia):

Tiistai 3.10.
Tapaamme ennen lentoa portilla - ihana lomamatka alkaa!
Lento: Helsinki klo 17:30 -> 19:35 Dubrovnik (-1h)
Lentokenttäkuljetus hotellille, perillä Palmon Bay hotellissa noin klo 21.30
Ruokailu heti saavuttaessa hotellille

Keskiviikko 4.10.
aamujooga klo 8-9
aamupala klo 7-10
tervetulotilaisuus klo 10
jooga klo 16.30-18
illallinen klo 19-21.30

Torstai 5.10.
aamujooga klo 8-9
aamupala klo 7-10
Mahdollisuus osallistua Tilausmatkojen retkelle: Perast&Kotor klo 10-17
jooga klo 17.30-18.30
illallinen klo 19-21.30

Perjantai 6.10.
aamujooga klo 8-9
aamupala klo 7-10
jooga klo 11.30-12.30
illallinen klo 19-21.30

Lauantai 7.10.
aamujooga klo 7.30-8
aamupala klo 7-10
Mahdollisuus osallistua Tilausmatkojen retkelle: Cetinje&Tivat klo 9-18
ilallinen klo 19-21.30

Sunnuntai 8.10.
aamujooga klo 8-9
aamupala klo 7-10
jooga klo 11.30-12.30
illallinen klo 19-21.30

Maanantai 9.10.
aamujooga klo 8-9
aamupala klo 7-10
Mahdollisuus osallistua Tilausmatkojen retkelle: Trebinje&viinitila klo 10-17
illallinen klo 19-21.30

Tiistai 10.10.
aamupala klo 7-10
Lähtöpäivä
Retki Dubrovnikin vanhaan kaupunkiin, vapaa aikaa kaupungilla on noin 2,5-3h
Lento: Dubrovnik klo 20:20 -> 00:20 Helsinki (+1h)


Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä

MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
35 28 29 30 31 1 2 3
36 4 5 6 7 8 9 10
37 11 12 13 14 15 16 17
38 18 19 20 21 22 23 24
39 25 26 27 28 29 30 1
40 2 3 4 5 6 7 8
Kiertomatka Kylpylä
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat Viron Matkat
Yhteistyömatkat
 

Matka on jo valitettavasti täynnä
Katso muut matkat tästä